Ufalsın da cebime girsin fukara sümüğüAaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhatt
Ufalsın da cebime girsin fukara sümüğüAaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhatt
Atttım ben ona şaplağı terk ettim daha napiyim
@Forumdash abiciğim terk etti seni en bizzat şahidim ayollAtttım ben ona şaplağı terk ettim daha napiyim![]()
Hahaayy benim namım var ayol terkedilmeyen diye
Aaa yine o gıcığı avatar etmişsin senide içeri atarlar yardımcısı diye görürsünHahaayy benim namım var ayol terkedilmeyen diye![]()
Gıcık sensin kara kurbağaAaa yine o gıcığı avatar etmişsin senide içeri atarlar yardımcısı diye görürsün![]()
![]()
![]()
İhbar edeyimde seni gör sende yardım yataklık sayılır destek olmanGıcık sensin kara kurbağa
Destek oluyorum aşkıma![]()
Aaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhatt
Ufalsın da cebime girsin fukara sümüğü![]()
Yaş olarak kuçulmek için demedm
Edersen et be,içerde sarılır uyuruz birlikteİhbar edeyimde seni gör sende yardım yataklık sayılır destek olman![]()
![]()
![]()
İçin geçmiş senin,ben daha iyilerine layığımYaş olarak kuçulmek için demedmSerhatt'a tekmeyi atacak kişi anasının karnından doğduğu için dedim
Yoksa ben 69 yaşindayım
![]()
Çarpılırsın inş. iftiracı şeyBu hogathanın gazına geliyosun
![]()
Gözlemciyel dostuz iftira etme![]()
Gelin damat olmuştunuz bee bende kaynanaHerkeşlerle oynaşıyor@serhatt
O senin senaryondu bende ayak uydurdum hepsi buGelin damat olmuştunuz bee bende kaynana![]()
![]()
Bir gün forumda birisi çekip vurucak bunu ama kim bakalım![]()
Hiiiç peşimden koşma...Duyacaklarımı duydum, göreceklerimi gördüm....Çarpılırsın inş. iftiracı şeyBu hogathanın gazına geliyosun
![]()
Peşinden koşan kim,kapımda kul köle olan sensin düş artık yakamdanHiiiç peşimden koşma...Duyacaklarımı duydum, göreceklerimi gördüm....![]()
Peşinden koşan kim,kapımda kul köle olan sensin düş artık yakamdan![]()
Zengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayollHiiiç peşimden koşma...Duyacaklarımı duydum, göreceklerimi gördüm....![]()