Rica ederim bakalım ben ne zaman 50 bin olacağım.Ooo teşekkürler cnm sende iyi ki varsın azıcık enerjine katkım oluyorsa ne mutlu![]()
Rica ederim bakalım ben ne zaman 50 bin olacağım.Ooo teşekkürler cnm sende iyi ki varsın azıcık enerjine katkım oluyorsa ne mutlu![]()
Aaa kabuğuna çok çekildin cnm @Harunnn60 a uyupTekrar sohbetlerde görmeyi diliyorum seni
Harun kendine kapatır gibi şey etti seni gazinodakı şarkıcıyı sadece bana söyleyecek diye kapatan adamlar gibi
![]()
![]()
![]()
Doğru mu? @Harunnn60![]()
Aaaa hadi ordan bee Harunla gizli yerlerde görüşüyorsunuz bilmiyorum sankı![]()
![]()
![]()
Ben 200 olunca sanırım olursun cnmRica ederim bakalım ben ne zaman 50 bin olacağım.![]()
Valla bu gidişle öyle olacak.Ben 200 olunca sanırım olursun cnm![]()
![]()
![]()
@Yiğitt lede durumumuz öyleydiValla bu gidişle öyle olacak.Bir ara mesaj sayımız aynıydı sonra beni geçtin
Gidiş o gidiş.
![]()
Hahaha Aaa bilemiyorum vlla @sokak sanati ile yuvanızı yıkmaya anlamıştık en sonÇiğdoş yine şer ittifakı yapmaya mı çalışıyorsun.Şu UTC'yi gizli gizli izlediğini düşüneceğim.
![]()
Ben Kerem'e gayet diyorum aktif ol tarzı mesajlar. Ama bazen forum ölü gibi oluyor çocuk napsın.![]()
Aramızda 1000 mesaj ya vardı ya yoktu, gittikten sonra uçmuşsun sen.@Yiğitt lede durumumuz öyleydiForuma ara vermediğim için işte oradan kazandım yoksa sizlerde baya önde olurdunuz
![]()
![]()
![]()
Aaa hiç unutmuyorum fındığa gideceğim zamanı kolluyordun bahçeden uçsanda daha gelmesen vsyleAramızda 1000 mesaj ya vardı ya yoktu, gittikten sonra uçmuşsun sen.![]()
MerhabaBana tekme atacak adam daha anasından doğmadı![]()
Kız öyle deme kader ortağıyızKız neyine bakican bunun 😱
ahahahahh daha yeni doğmuşsun sen,bu halinle bana tekme atamazsın
Seni İncenin korumalarına tekme attırırmahahahahh daha yeni doğmuşsun sen,bu halinle bana tekme atamazsın![]()
hoşştt o zor biraz,bacaklarını kırarım ben adamınSeni İncenin korumalarına tekme attırırm![]()
Aaa ben ona haddini bildirdim ayoll süt dökmüş kediye döndü daha konuşamıyorKız öyle deme kader ortağıyız![]()
ahahahahh daha yeni doğmuşsun sen,bu halinle bana tekme atamazsın![]()
Aaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhatt
Alamancı ile @Harunnn60 ın ilişkişisine gıcık kapıyoruz bu konuda hemfikiriz sanırımGerçek Merve Aksak'ın kim olduğunu bir kez daha gösterdim densize![]()