Hadi ordan be,ben herşeyimle çıtırım @xemrexxxSende çıtır sayılmazsın kartlaşmışsın ama uyuyorsunuz birbirinize
Beni kıskanıyorsun destere gelecekte bana aşık olacak diye
Hadi ordan be,ben herşeyimle çıtırım @xemrexxxSende çıtır sayılmazsın kartlaşmışsın ama uyuyorsunuz birbirinize
Dizide en sevdiğim karakterdi zaten Mesela hep hareketli şarkılar dinlerHahah Aaa bizi karıştırma ayoll @Forumdash a uyuyor şuan 70 in den sonra adam zıvanadan çıktı ayoll
Aaa gördünmü @serhatt abiciğimi tanıyorum sonucta şimdi sen düşünDizide en sevdiğim karakterdi zaten Mesela hep hareketli şarkılar dinler
Aaa takmış ayol bana kafayı,dizide bu morukta takıktı bu kadına
Aaa sizsiniz işteAaa takmış ayol bana kafayı,dizide bu morukta takıktı bu kadına
Aman benden uzak dursun kart papazAaa sizsiniz işte
Bu adamın @Forumdash ile ortak özelliği var bu adamda o dizi yayınlakırkan yaşı gençti ihtiyarı oynuyordu Forudmashta öyle
Ooo teşekkür ederim cnm @mrt-06 Şiirinden sonra en anlamlı hediye senden geldiBiraz geç olacak ama fırsat bulamadım bir türlü ama ayıp olmasın 100 bin mesaja bir kutlama yapmak gerek. @Çiğdem- yüzde 70'i goygoy da olsa yine de forumu canlı tutuyorsun çılgınca mesaj yazarak. Tebrikler nice güzel mesajlar diliyorum.
Buyur bu da hediyen. Sana şarkı falan yok, yaptığın işi sanat derecesinde yaptığın için sanat hediye edeceğim. Bu çoğu şarkıdan daha anlamlı benim için. Sanat ve ecünnü bir arada. Vaoov ne güzellikmiş bee.
Ben de özledim, ara ara foruma uğramaya çalışıyorum ama goygoyları yakalayamıyorum. Yakaladığımda gelirim muhakkak.Ooo teşekkür ederim cnm @mrt-06 Şiirinden sonra en anlamlı hediye senden geldi
Senide özledik goy goylar da
Aaa bu Kütük @MasacRE- hala hediye verecek bekliyoruz Senin hediyeni görüp utansın gerçi sana boşuna elit sıvacı demedim ayoll ona kütük dediğim gibiBen de özledim, ara ara foruma uğramaya çalışıyorum ama goygoyları yakalayamıyorum. Yakaladığımda gelirim muhakkak.
Dolar neredeyse 5 lira oldu, herşey pahalı Senin için de çok para harcayacak değilim herhalde uygun bir şey bakıyorumAaa bu Kütük @MasacRE- hala hediye verecek bekliyoruz Senin hediyeni görüp utansın gerçi sana boşuna elit sıvacı demedim ayoll ona kütük dediğim gibi
Hediyenden zaten umudum yok oklavayı kafana geçirmek için bekliyorumDolar neredeyse 5 lira oldu, herşey pahalı Senin için de çok para harcayacak değilim herhalde uygun bir şey bakıyorum