Kraliçemiz Çiğdem- 100.000'ler Kulübünde!

Sende çıtır sayılmazsın kartlaşmışsın ama uyuyorsunuz birbirinize :A :A :A
maxresdefault.jpg
Hadi ordan be,ben herşeyimle çıtırım :A @xemrexxx
Beni kıskanıyorsun destere gelecekte bana aşık olacak diye :A

Biraz geç olacak ama fırsat bulamadım bir türlü ama ayıp olmasın 100 bin mesaja bir kutlama yapmak gerek. :A @Çiğdem- yüzde 70'i goygoy da olsa yine de forumu canlı tutuyorsun çılgınca mesaj yazarak. :A Tebrikler nice güzel mesajlar diliyorum. :)

Buyur bu da hediyen. :A Sana şarkı falan yok, yaptığın işi sanat derecesinde yaptığın için sanat hediye edeceğim. Bu çoğu şarkıdan daha anlamlı benim için. :A Sanat ve ecünnü bir arada. Vaoov ne güzellikmiş bee. :A

artist-paintings-best-25-art-ideas-on-pinterest-art-ideas-paintings-and-art.jpg

Biraz geç olacak ama fırsat bulamadım bir türlü ama ayıp olmasın 100 bin mesaja bir kutlama yapmak gerek. :A @Çiğdem- yüzde 70'i goygoy da olsa yine de forumu canlı tutuyorsun çılgınca mesaj yazarak. :A Tebrikler nice güzel mesajlar diliyorum. :)

Buyur bu da hediyen. :A Sana şarkı falan yok, yaptığın işi sanat derecesinde yaptığın için sanat hediye edeceğim. Bu çoğu şarkıdan daha anlamlı benim için. :A Sanat ve ecünnü bir arada. Vaoov ne güzellikmiş bee. :A

artist-paintings-best-25-art-ideas-on-pinterest-art-ideas-paintings-and-art.jpg
Ooo teşekkür ederim cnm @mrt-06 Şiirinden sonra en anlamlı hediye senden geldi
:bhr::bhr::bhr:

Senide özledik goy goylar da :Z:Z:Z

Aaa bu Kütük @MasacRE- hala hediye verecek bekliyoruz :F Senin hediyeni görüp utansın gerçi sana boşuna elit sıvacı demedim ayoll ona kütük dediğim gibi :A :A :A
Dolar neredeyse 5 lira oldu, herşey pahalı :A Senin için de çok para harcayacak değilim herhalde uygun bir şey bakıyorum :A