Doğru mu? @Harunnn60Aaa kabuğuna çok çekildin cnm @Harunnn60 a uyup Tekrar sohbetlerde görmeyi diliyorum seni Harun kendine kapatır gibi şey etti seni gazinodakı şarkıcıyı sadece bana söyleyecek diye kapatan adamlar gibi
Yani eskisi kadar olmasa da hala aktif olduğumu düşünüyorum bence. Hani bir ara sana söylemiştim ya o hala devam ediyor, sen geçici demiştin.173.Mesajı oku @Harunnn60 ile birlikte
Aaa o hep geberip gitti @eskici @Forumdash da hemen üstüne gül kokladı @serhattYani eskisi kadar olmasa da hala aktif olduğumu düşünüyorum bence. Hani bir ara sana söylemiştim ya o hala devam ediyor, sen geçici demiştin.
Sen bizimle sohbet etmez hale geldin, suçu @Harunnn60 'a atma şimdi.Kapattı seni daha bizlerle sohbet etmez oldun sonra uzakmı düştük diyorsun
benim gibisini bulmuş kaçırır mı hiç
Aaaa hadi ordan bee Harunla gizli yerlerde görüşüyorsunuz bilmiyorum sankıSen bizimle sohbet etmez hale geldin, suçu @Harunnn60 'a atma şimdi.
40 ı geçene kadar bekleyecekti neyse ki aranızı bozdum @Forumdashbenim gibisini bulmuş kaçırır mı hiç
Aramızı sen bozmadın biz anlaşamadık40 ı geçene kadar bekleyecekti neyse ki aranızı bozdum @Forumdash
Seni ifşa ettimde tekmeyi attıAramızı sen bozmadın biz anlaşamadık
Gizli yerler?Aaaa hadi ordan bee Harunla gizli yerlerde görüşüyorsunuz bilmiyorum sankı
Bana tekme atacak adam daha anasından doğmadıSeni ifşa ettimde tekmeyi attı
Ne alaka
Forum yerine başka yer de konusuyormuşsunuz seninde aktifliğin azaldıGizli yerler?
Ooo geçmiş olsun cnmBana tekme atacak adam daha anasından doğmadı
@eskici gibi gebermedim yinede az da olsa yazıyorum demişsinya
Mesaj yazarım da mesaj yazılacak yer yok. Sorun ben ve Harun'da değil, sorun forumun sıkıcılığında.Forum yerine başka yer de konusuyormuşsunuz seninde aktifliğin azaldı
Aaa başka yerle ilgilenmeseniz buraya yazarsınız işte ayollMesaj yazarım da mesaj yazılacak yer yok. Sorun ben ve Harun'da değil, sorun forumun sıkıcılığında.