Doğru mu? @Harunnn60Aaa kabuğuna çok çekildin cnm @Harunnn60 a uyupTekrar sohbetlerde görmeyi diliyorum seni
Harun kendine kapatır gibi şey etti seni gazinodakı şarkıcıyı sadece bana söyleyecek diye kapatan adamlar gibi
![]()
![]()
![]()
Yani eskisi kadar olmasa da hala aktif olduğumu düşünüyorum bence. Hani bir ara sana söylemiştim ya o hala devam ediyor, sen geçici demiştin.
Aaa o hep geberip gitti @eskiciYani eskisi kadar olmasa da hala aktif olduğumu düşünüyorum bence. Hani bir ara sana söylemiştim ya o hala devam ediyor, sen geçici demiştin.![]()
Sen bizimle sohbet etmez hale geldin, suçu @Harunnn60 'a atma şimdi.Kapattı seni daha bizlerle sohbet etmez oldun sonra uzakmı düştük diyorsun![]()
![]()
![]()
benim gibisini bulmuş kaçırır mı hiç
Aaaa hadi ordan bee Harunla gizli yerlerde görüşüyorsunuz bilmiyorum sankıSen bizimle sohbet etmez hale geldin, suçu @Harunnn60 'a atma şimdi.![]()
40 ı geçene kadar bekleyecekti neyse ki aranızı bozdumbenim gibisini bulmuş kaçırır mı hiç![]()
Aramızı sen bozmadın biz anlaşamadık40 ı geçene kadar bekleyecekti neyse ki aranızı bozdum@Forumdash
Seni ifşa ettimde tekmeyi attıAramızı sen bozmadın biz anlaşamadık![]()
Gizli yerler?Aaaa hadi ordan bee Harunla gizli yerlerde görüşüyorsunuz bilmiyorum sankı![]()
![]()
![]()
Bana tekme atacak adam daha anasından doğmadıSeni ifşa ettimde tekmeyi attı![]()
![]()
![]()
Ne alaka
Forum yerine başka yer de konusuyormuşsunuz seninde aktifliğin azaldıGizli yerler?![]()
Ooo geçmiş olsun cnmBana tekme atacak adam daha anasından doğmadı![]()
@eskici gibi gebermedim yinede az da olsa yazıyorum demişsinya![]()
Mesaj yazarım da mesaj yazılacak yer yok. Sorun ben ve Harun'da değil, sorun forumun sıkıcılığında.Forum yerine başka yer de konusuyormuşsunuz seninde aktifliğin azaldı![]()
Aaa başka yerle ilgilenmeseniz buraya yazarsınız işte ayollMesaj yazarım da mesaj yazılacak yer yok. Sorun ben ve Harun'da değil, sorun forumun sıkıcılığında.![]()