Ufalsın da cebime girsin fukara sümüğüAaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhatt
Ufalsın da cebime girsin fukara sümüğüAaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhatt
@Forumdash abiciğim terk etti seni en bizzat şahidim ayollAtttım ben ona şaplağı terk ettim daha napiyim
Hahaayy benim namım var ayol terkedilmeyen diye@Forumdash abiciğim terk etti seni en bizzat şahidim ayoll
Aaa yine o gıcığı avatar etmişsin senide içeri atarlar yardımcısı diye görürsünHahaayy benim namım var ayol terkedilmeyen diye
Gıcık sensin kara kurbağaAaa yine o gıcığı avatar etmişsin senide içeri atarlar yardımcısı diye görürsün
İhbar edeyimde seni gör sende yardım yataklık sayılır destek olmanGıcık sensin kara kurbağa
Destek oluyorum aşkıma
Aaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhatt
Ufalsın da cebime girsin fukara sümüğü
Yaş olarak kuçulmek için demedm Serhatt'a tekmeyi atacak kişi anasının karnından doğduğu için dedim Yoksa ben 69 yaşindayım2-3 Şaplak at ebesi olarak @Forumdash
Edersen et be,içerde sarılır uyuruz birlikteİhbar edeyimde seni gör sende yardım yataklık sayılır destek olman
İçin geçmiş senin,ben daha iyilerine layığımYaş olarak kuçulmek için demedm Serhatt'a tekmeyi atacak kişi anasının karnından doğduğu için dedim Yoksa ben 69 yaşindayım
Çarpılırsın inş. iftiracı şey Bu hogathanın gazına geliyosun
Gözlemciyel dostuz iftira etme
Gelin damat olmuştunuz bee bende kaynanaHerkeşlerle oynaşıyor @serhatt
O senin senaryondu bende ayak uydurdum hepsi buGelin damat olmuştunuz bee bende kaynana
Bir gün forumda birisi çekip vurucak bunu ama kim bakalım
Hiiiç peşimden koşma...Duyacaklarımı duydum, göreceklerimi gördüm....Çarpılırsın inş. iftiracı şey Bu hogathanın gazına geliyosun
Peşinden koşan kim,kapımda kul köle olan sensin düş artık yakamdanHiiiç peşimden koşma...Duyacaklarımı duydum, göreceklerimi gördüm....
Peşinden koşan kim,kapımda kul köle olan sensin düş artık yakamdan
Zengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayollHiiiç peşimden koşma...Duyacaklarımı duydum, göreceklerimi gördüm....