200 bin konunda destan yazacağım sana.Aaa tşşk cnm şiir üstüne çalışmalar yap bence
200 bin konunda destan yazacağım sana.Aaa tşşk cnm şiir üstüne çalışmalar yap bence
Siz hazırlayacanızSen o zamana kadar geberirsin,biz de senin cenazene geliriz ayol
xemrexxx e de demiştim Erdoğan benzetmesi yapmıştı Benim forumda en büyük özelliğim sizden sonra gelen olarak forumda ara vermemem hastaneler fındık harici öyle ara veriyorum diyip gitmedim 5 yıldır her gün göz önündeyim gerçi bu kadar göz önünde olupta hiç kavgaya karışmamakta bir beceri olsa gerek her gün 100 emsaj yazıpBakalım ben 100 ne zaman olacam.
Aaa içkisiz olur mu tabi içicezİçkide için kokteymi bu ayoll 😱😱😱
Başını kapatıp zırlayıp dua edecenAaa içkisiz olur mu tabi içicez
Ooo teşekkürler cnm sende iyi ki varsın azıcık enerjine katkım oluyorsa ne mutluCanımın içi tebrikler. İyi ki varsın neşe kaynağı. @Çiğdem-
sana dua edeni allah çarparBaşını kapatıp zırlayıp dua edecen
Aaa çok teşekkürler Alamancı Senide tekrar aktif görmek istiyoruz foruma güzel renk kattın sendeSonunda 100k'ya ulaştın. Başarılması zor bir rekoru kırdın (senin için zor olmadığını düşünsem dahi). Kocaman tebrik ediyorum seni, nice 100.000 mesajla yüzümüzü güldürmeye devam edersin inş.
İçki içenede para yollar tövbe tövbesana dua edeni allah çarpar
Sana dua etmenin günahından daha az günahı vardırİçki içenede para yollar tövbe tövbe
destere gibi güzel bir uğurlama olsunSana dua etmenin günahından daha az günahı vardır
aa davullu zurnalı çengilidestere gibi güzel bir uğurlama olsun