Kraliçemiz Çiğdem- 100.000'ler Kulübünde!

Bakalım ben 100 ne zaman olacam. :A
xemrexxx e de demiştim Erdoğan benzetmesi yapmıştı :F Benim forumda en büyük özelliğim sizden sonra gelen olarak forumda ara vermemem hastaneler fındık harici öyle ara veriyorum diyip gitmedim 5 yıldır her gün göz önündeyim gerçi bu kadar göz önünde olupta hiç kavgaya karışmamakta bir beceri olsa gerek her gün 100 emsaj yazıp :F

Yani bu verdiğin aralar olmasa 110 üstüydün şuan cnm :A Gelecek yaz ayına 100 görürüz seni bizle kalırsan :bhr::bhr::bhr:

Sonunda 100k'ya ulaştın. Başarılması zor bir rekoru kırdın (senin için zor olmadığını düşünsem dahi). :A Kocaman tebrik ediyorum seni, nice 100.000 mesajla yüzümüzü güldürmeye devam edersin inş.:bhr:

Canımın içi tebrikler. :hearteyes::hearteyecat: İyi ki varsın neşe kaynağı. :relieved::relaxed: @Çiğdem-

giphy.gif

Sonunda 100k'ya ulaştın. Başarılması zor bir rekoru kırdın (senin için zor olmadığını düşünsem dahi). :A Kocaman tebrik ediyorum seni, nice 100.000 mesajla yüzümüzü güldürmeye devam edersin inş.:bhr:

Aaa çok teşekkürler Alamancı :bhr: Senide tekrar aktif görmek istiyoruz foruma güzel renk kattın sende :bhr: