Tebrik ederim @Çiğdem- Hanım.
Aaa teşekkürler @DarkLegenD bey Sen @xemrexxx e bakma en iyisini demişsinHanım abla demeliydin bence
Aaa Musti anlatıyordu bir teyze gelip bana şey dedi diyordu oğlu araba klibini görmeden yemek yemiyormuş klibi gösterip yediriyorlarmış o senmiydin yoksa Aaa 😱😱😱 @mrt-06Sana Osmanlıcayı ben öğrettim ayıptır hata yüze vurulur mu.
Aaa çok teşekkürler güzel cici düşüncelerin içinUzun zamandır buraya ara vermek durumunda kaldım. Ama şüphesiz forumun tek kadın üyesi olarak değerin ayrı, bu kadar emek veriyorsun umarım en kısa zamanda rütbende yükselir aşkım, bu arada iyi insan olmak ve kazıkları unutacak kadar saf olmak arasında çok ince bir çizgi vardır. Sen iyi bir insansın neyse ki, İsteyen herkes unutabilir, ama bende unutmam, bu yönümüzle de benziyoruz bebeğim Ayrıca forumda olayım yada olmayayım, her zaman yanındayım ve bu platform için verdiğin çabayı taktir ediyorum kuşum nice nice mesajlara
(Mobil olduğum ve sınavlarım olduğu için hediyeni müsait bir zamanda vereceğim)
@Çiğdem-
Oooo çok teşekkürler cnm Kutlama konusuna girince senin hediyeleri bekliyoruz sabırsızlıkla
Sonunda geberiyon galiba gidince falan dediğine göre@mrt-06 Yapmış yine yapacağını ayoll gerçekten yetenekli
kapak fotomda anı olarak dursun ben gidincede bakarsınız özellikle çok özleyecek olan @xemrexxx @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @cookies @Yiğitt @sokak sanati @kerem @Thequeer
SANA AZ BİLE.@mrt-06 Yapmış yine yapacağını ayoll gerçekten yetenekli
kapak fotomda anı olarak dursun ben gidincede bakarsınız özellikle çok özleyecek olan @xemrexxx @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @cookies @Yiğitt @sokak sanati @kerem @Thequeer
Özlersem boyum kısalsın@mrt-06 Yapmış yine yapacağını ayoll gerçekten yetenekli
Özlersem boyum kısalsın
Hadi canlarım good nightlar size Al Sana hediye @Çiğdem-SANA AZ BİLE.
Özlersem boyum kısalsın
@xemrexxx ile tam super çift olursunuz boy sorununuz kalkar ortadanSonunda geberiyon galiba gidince falan dediğine göre
Hadi git ve cumadan önce gelmeHadi canlarım good nightlar size Al Sana hediye @Çiğdem-Ekli dosyayı görüntüle 59616
Aaa tşşk cnm şiir üstüne çalışmalar yap benceSANA AZ BİLE.
Hadi git ve cumadan önce gelme
Bunun her gün ne işi var forumda Mendavur suratını koymuş konunun bereketinide kaçırıcak 😕😕😕 @mrt-06Hadi canlarım good nightlar size Al Sana hediye @Çiğdem-Ekli dosyayı görüntüle 59616
aa hergün gelmeye başladı yandıkBunun her gün ne işi var forumda Mendavur suratını koymuş konunun bereketinide kaçırıcak 😕😕😕 @mrt-06