Kollarımda şuan
KURU iftiraayol diyorum @Harunnn60 binasının bodrumuna kapamış oğlanı arada @serhatt ı çağırıp oğlandan faydalandırıyormuş
Benim bi ilgim yok Başkalarının varsa bilmem@Harunnn60 teorisi doğru olabilir @xemrexxx in benimde kalıma hep öyle geliyor
@Harunnn60 teorisi doğru olabilir @xemrexxx in benimde kalıma hep öyle geliyor
profil fotomda sizinkiler var hadi good nightBenim bi ilgim yok Başkalarının varsa bilmem
Medet çok zayıf çıkmış @serhatt kaçırdığına üzülecek 😱😱😱profil fotomda sizinkiler var hadi good night
Allah sahibine bağışlasın
Fazilet'in laneti üstüne çöktü çünkü.Aaa kaç gündür diyecem kutlayacam ama bir müsait olamadım @xemrexxx
esas royal wedding bu be ben bu düğün sezon finalinde olur diyordum defne samyeli de iyice açıldı bir yandan istanbullu gelinle diğer yandan cem yılmazla gündemde ama kadın hakediyor 50 sine gelecek ama mihrap yerinde @Dosi @cookies @kerem @ozmoturk @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T.
Yeni sezona hazırlanıyordunuz siz deFazilet'in laneti üstüne çöktü çünkü.
Firdevs yöreoğluyla takılıcam bi süreZibidi koymandan iyidir
Genc ecünnü koymada yaşlı moruk iyidirFirdevs yöreoğluyla takılıcam bi süre
Firdevs Hanım bu sözlerinin hesabını soracak Hadsiz seniGenc ecünnü koymada yaşlı moruk iyidir
Estetik ile genc duruyor ama yaşı ortadaFirdevs Hanım bu sözlerinin hesabını soracak Hadsiz seni
Estetik ne demek kadının dişlerinde bi tane dolgu bile yokEstetik ile genc duruyor ama yaşı ortada
Bence orjinal parçası yokEstetik ne demek kadının dişlerinde bi tane dolgu bile yok
Herkesi kendinle bir tutmaBence orjinal parçası yok