Aaa farkında değilsindir ki Şans eseri bazen gözüme çarpıyor etiket edilmiş ama bana gelmemiş sanada gelmeyen oluyordur ve böyle durumlarda karşı taraf bozuluyor dönüş etmedi diye dikkat etBana olmadı daha öyle şeyler
Aaa farkında değilsindir ki Şans eseri bazen gözüme çarpıyor etiket edilmiş ama bana gelmemiş sanada gelmeyen oluyordur ve böyle durumlarda karşı taraf bozuluyor dönüş etmedi diye dikkat etBana olmadı daha öyle şeyler
Ben de çok bozulurum öyle şeylereAaa farkında değilsindir ki Şans eseri bazen gözüme çarpıyor etiket edilmiş ama bana gelmemiş sanada gelmeyen oluyordur ve böyle durumlarda karşı taraf bozuluyor dönüş etmedi diye dikkat et
Gülücük bu forumda kı imzam sayılır eğer bana ettiğin mesajda imzam yoksa bil ki ben görmemişimdir mesajıBen de çok bozulurum öyle şeylere
AnlaşıldıGülücük bu forumda kı imzam sayılır eğer bana ettiğin mesajda imzam yoksa bil ki ben görmemişimdir mesajı
Heralde yani,ne anormalliğimi gördünSen kendini normal mi sanıyorsun 😱😱😱
Ayy bir de insan kendini kandıramaz derler ne güzel kandırmışsınHeralde yani,ne anormalliğimi gördün
kandırmıyorum ki,normal bi insan olduğumu biliyorumAyy bir de insan kendini kandıramaz derler ne güzel kandırmışsın
50 bölümü gördük zaten cıvkı çıkmasın, yeterli.
Aaa farkında değilsindir ki Şans eseri bazen gözüme çarpıyor etiket edilmiş ama bana gelmemiş sanada gelmeyen oluyordur ve böyle durumlarda karşı taraf bozuluyor dönüş etmedi diye dikkat et
napiyonuz izliyonuz mu kartlar pisler hepinize Esma sultandan kokulu öpücükler @Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Harunnn60 @S.G.A.T. @ozmoturkBen de çok bozulurum öyle şeylere
Hacca gideceğine şu yaptığınabak!1!1!1!1!napiyonuz izliyonuz mu kartlar pisler hepinize Esma sultandan kokulu öpücükler @Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Harunnn60 @S.G.A.T. @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 59559
Perran gitti miHacca gideceğine şu yaptığınabak!1!1!1!1!
AK Parti'den de milletvekili oldu bizniallah elhamdüllillah velattalim amin.Yok artik😱
Perran gitti mi
Sonrasında ne yaptı?Tabii hatta çarşafa girdi.
Şu aslı çok bağırıyor ya Başım ağrıdı O ne iğrenç bağırmadır @Çiğdem-napiyonuz izliyonuz mu kartlar pisler hepinize Esma sultandan kokulu öpücükler @Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Harunnn60 @S.G.A.T. @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 59559