Bu dizide de aldatıldı aslı Senarist gönderme mi yapıyor acep kıza
Bu dizide de aldatıldı aslı Senarist gönderme mi yapıyor acep kıza
Ben izliyorum,güzel gidiyor,SİREN'in kocası da dolandırıcılığa başladınapiyonuz izliyonuz mu kartlar pisler hepinize Esma sultandan kokulu öpücükler @Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Harunnn60 @S.G.A.T. @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 59559
Sen ne istese verirdin halbuki oğlanaBen izliyorum,güzel gidiyor,SİREN'in kocası da dolandırıcılığa başladı
Öyle bi parlağa istediğini vermezsen günah olur,çarpılır insan beSen ne istese verirdin halbuki oğlana
napiyonuz izliyonuz mu kartlar pisler hepinize Esma sultandan kokulu öpücükler @Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Harunnn60 @S.G.A.T. @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 59559
Kiz sorma bu Ka uzayinca önemli bir karakter ölecek sandımKaçta bitiyor bu dizi hala devam ediyor pes.
Bitse de şu misafirler gitse çıldırcam. 😡Kaçta bitiyor bu dizi hala devam ediyor pes.
Bitse de şu misafirler gitse çıldırcam. 😡
Kendimi dağlara atacağım misafir akraba falan bitmiyor.gel bize
Hayır salonda sahte gülümsemeler yapıyorum her misafir geldiğinde yaptığımdır. @Çiğdem- @xBUGRAx @DarkLegenD @serhattHey hey sakin ol bakalım sinirlenmek yok sen odanda değilmisin ki
Aynı bizim ev ama ben misafirlerle ilgilenen tarafım sen o konuda şanslısındır benden cnmHayır salonda sahte gülümsemeler yapıyorum her misafir geldiğimde yaptığımdır. @Çiğdem- @xBUGRAx @DarkLegenD @serhatt
Kollarıma atsan kendiniKendimi dağlara atacağım misafir akraba falan bitmiyor.