Bence sıra sende elimi bile kirletmicem birkaç mesajda destere aşkını itiraf et @Harunnn60 doğrar seni zatenFaziletten sonra şimdi sıra geldi buna![]()
![]()
![]()
Bence sıra sende elimi bile kirletmicem birkaç mesajda destere aşkını itiraf et @Harunnn60 doğrar seni zatenFaziletten sonra şimdi sıra geldi buna![]()
![]()
![]()
Çay servisini de ben yapıyorum kız çocuğu gibi.Aynı bizim ev ama ben misafirlerle ilgilenen tarafım sen o konuda şanslısındır benden cnm![]()
![]()
![]()
Sen içten pazarlıklı, samimiyetsiz bir emekli amcasın. Hain.Hayır salonda sahte gülümsemeler yapıyorum her misafir geldiğinde yaptığımdır.@Çiğdem- @xBUGRAx @DarkLegenD @serhatt
bu akşam aynılarını ben yaşadım seni çok iyi anlıyorumHayır salonda sahte gülümsemeler yapıyorum her misafir geldiğinde yaptığımdır.@Çiğdem- @xBUGRAx @DarkLegenD @serhatt
![]()
![]()
Hayır salonda sahte gülümsemeler yapıyorum her misafir geldiğinde yaptığımdır.@Çiğdem- @xBUGRAx @DarkLegenD @serhatt
Ağzını hayra aç uğursuzFaziletten sonra şimdi sıra geldi buna![]()
![]()
![]()
Hayır salonda sahte gülümsemeler yapıyorum her misafir geldiğinde yaptığımdır.@Çiğdem- @xBUGRAx @DarkLegenD @serhatt
Her türlü hizmet bende.Zigon sehpa dağıtmıyor musun tek çocuk olunca ben yapıyorum hep.![]()
Çay servisini de ben yapıyorum kız çocuğu gibi.![]()
Yok.Misafirlerin arasında genç kız yokmu ya o yapaydı![]()
Neyse gidiyorlar bir uğurlayım.bu akşam aynılarını ben yaşadım seni çok iyi anlıyorum![]()
Hayır canım ben sadece iyi bir oyuncuyum 😉Sen içten pazarlıklı, samimiyetsiz bir emekli amcasın. Hain.
Misafir hizmet edilendir. @mrt-06 'nın aslında onların önünde diz çöküp af dilemesi lazım ama işte terbiyesiz bir adam.Misafirlerin arasında genç kız yokmu ya o yapaydı![]()
Hmm demek abin varHer türlü hizmet bende.Abim karışmaz dersin evin kızı benim.
![]()
Hadi gözün aydınYok.
Neyse gidiyorlar bir uğurlayım.
Şimdi derler biz geldik kafasını tabletten kaldırmadı.
Hayır canım ben sadece iyi bir oyuncuyum 😉
Yok.
Misafir hizmet edilendir. @mrt-06 'nın aslında onların önünde diz çöküp af dilemesi lazım ama işte terbiyesiz bir adam.
Yok.
Serhatin teklifini kabul etseydin eğer güzel bir haftasonu geçirecektinHadi gözün aydın![]()
Aaa tam abla akrdeş uyumu işteÇay servisini de ben yapıyorum kız çocuğu gibi.![]()
Şnsına küssünSerhatin teklifini kabul etseydin eğer güzel bir haftasonu geçirecektin![]()
Parlak olması yeterli benim için