Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyorEmrenin tek amacı bu zaten![]()
Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyorEmrenin tek amacı bu zaten![]()
Hayal gücü pek kuvvetliForuma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor![]()
![]()
@xemrexxx
Yönetmen de onun istediği gibi sahneler çekiyor
Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor![]()
![]()
@xemrexxx
hayatom napayım destere ile sen çok basitsiniz o yüzden her dizide size uygun bişiler çıkıyorHayal gücü pek kuvvetli![]()
bişey anlamadım bu nehayatom napayım destere ile sen çok basitsiniz o yüzden her dizide size uygun bişiler çıkıyormesela vartoluya benzetmiyorum sizi @Forumdash ın şirket iyi karıştırmış vartoluyu yaparken
hayatom napayım destere ile sen çok basitsiniz o yüzden her dizide size uygun bişiler çıkıyormesela vartoluya benzetmiyorum sizi @Forumdash ın şirket iyi karıştırmış vartoluyu yaparken
Vartoluyu yaratıyor profosorbişey anlamadım bu ne![]()
Bi o kalmıştı yapmadığıVartoluyu yaratıyor profosor![]()
![]()
![]()
Vartolunun adını ağzınıza almaya utanmıyorsunuz ayoll yaptığınızdan sonraBi o kalmıştı yapmadığı![]()
yeni açtığım konuya bakın
aa naptım ki ayolll
Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor![]()
![]()
@xemrexxx
esas royal wedding bu beHayal gücü pek kuvvetli![]()
Kadın bir açıldı pir açıldıesas royal wedding bu be![]()
ben bu düğün sezon finalinde olur diyordum
defne samyeli de iyice açıldı bir yandan istanbullu gelinle diğer yandan cem yılmazla gündemde ama kadın hakediyor 50 sine gelecek ama mihrap yerinde
@Dosi @cookies @kerem @ozmoturk @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T.
iyice bunadın @destere tilki suratlı laını serenaya dedi sonra fi dizisinde dans ederken izleyince o lafından da döndü biz de o lafı sana uygun gördük@serhatt @Forumdash
Aaa Fazilet bitmiş sıra Esma daKadın bir açıldı pir açıldı![]()
Fazilet bitmedi, kalbimizde yaşıyor taam mı
Aaa kaç gündür diyecem kutlayacam ama bir müsait olamadımFazilet bitmedi, kalbimizde yaşıyor taam mı![]()
senin de suyun ısında hazır oyuncak ayın koruman destere de yokken ümüğünü sıkıp gebertelim seni
Bu sefer gerçekten mi geberdi bu oğlan acaba 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @serhattsenin de suyun ısında hazır oyuncak ayın koruman destere de yokken ümüğünü sıkıp gebertelim seni![]()
ayol diyorum @Harunnn60 binasının bodrumuna kapamış oğlanı arada @serhatt ı çağırıp oğlandan faydalandırıyormuş
Sen şarkıyı oyladın mı bakayım boş çene çaldıüın yeter ayollayol diyorum @Harunnn60 binasının bodrumuna kapamış oğlanı arada @serhatt ı çağırıp oğlandan faydalandırıyormuş![]()