parlak dolandırıcı galibaİzleyemedim ya dışardaydım,parlağımız geldi mi![]()
parlak dolandırıcı galibaİzleyemedim ya dışardaydım,parlağımız geldi mi![]()
önceden de zengin kadınlarla nişanlanmış paralarını almış kadınlarınaa nerden çıkardın![]()
aaa bana da gelsin o zamanönceden de zengin kadınlarla nişanlanmış paralarını almış kadınların![]()
aa nerden çıkardın![]()
ooo hemde nasıl parlak ablam bakta için açılsınparlakmı geldi diziye ben bölüme bakamadım ya![]()
Kız bu Sİren Fikrete mi yürüdü bana mı öyle geldiönceden de zengin kadınlarla nişanlanmış paralarını almış kadınların![]()
İzleyemedim ya dışardaydım,parlağımız geldi mi![]()
İnş gerçekten son yemekleridir boğazlarıdna kalıpSon akşam yemeğiEkli dosyayı görüntüle 59461
Senin boğazında kalsın inş.İnş gerçekten son yemekleridir boğazlarıdna kalıp![]()
![]()
![]()
Aaa o mesajından bildirim gelmiş nedense @xemrexxx in bana ama etiekt yokSenin boğazında kalsın inş.![]()
kız senarist sireni yazarken @Çiğdem- den mi esinlendi acaba 😱 genç kaslı parlak oğlanı aldı üstüne fikrete yürüdü çiğdem de kiralık aşktayken ömüşü bırakıp sinoşa yürürdü 😱Kız bu Sİren Fikrete mi yürüdü bana mı öyle geldi![]()
Aaa bu yüzden senin dizilerin bitsin diyorum işte hep bana birisini uyarlıyorsunkız senarist sireni yazarken @Çiğdem- den mi esinlendi acaba 😱 genç kaslı parlak oğlanı aldı üstüne fikrete yürüdü çiğdem de kiralık aşktayken ömüşü bırakıp sinoşa yürürdü 😱
Forum sapıttı herlade
Benden esinlendi bencekız senarist sireni yazarken @Çiğdem- den mi esinlendi acaba 😱 genç kaslı parlak oğlanı aldı üstüne fikrete yürüdü çiğdem de kiralık aşktayken ömüşü bırakıp sinoşa yürürdü 😱
40 Yılın başı @xemrexxx beni etiketlemiyor bir mesajından olsun görmeyecem ama o emsajtan bile abna bildirim geliyor tövbe töçvbeForum sapıttı herlade![]()
napalım dizilerde gay karakter yok ki @serhatt a @Yiğitt e @Ahmed e @Forumdash a @MasacRE- ye uyarlayayım bir selim var o da @S.G.A.T. ın olduğu için diğerlerine nahmahremAaa bu yüzden senin dizilerin bitsin diyorum işte hep bana birisini uyarlıyorsun![]()
![]()
![]()
Forumun bile sana karşı alerjisi var40 Yılın başı @xemrexxx beni etiketlemiyor bir mesajından olsun görmeyecem ama o emsajtan bile abna bildirim geliyor tövbe töçvbe![]()
![]()
![]()
Türk dizilerine de gelsin artık gay karakterler yıl oldu 2018
Sen destere ile bana uyarlamak için izliyorsun eskici öyle analiz etmişti trollemek amaçlı izliyor diyorduForumun bile sana karşı alerjisi var![]()
Emrenin tek amacı bu zatenSen destere ile bana uyarlamak için izliyorsun eskici öyle analiz etmişti trollemek amaçlı izliyor diyordu![]()
![]()
![]()