Konu bitince hemen birini hastanelik ederler zatenFaruk kalp krizi geçirecek gibi darısı @Forumdash in başına
Konu bitince hemen birini hastanelik ederler zatenFaruk kalp krizi geçirecek gibi darısı @Forumdash in başına
bu ikili siz ikinizi gömerEkli dosyayı görüntüle 59313
Bunlar pörsümüz biz diriyiz çok şükür değil mi kız @serhattNe çabuk kanki oldular,o kadar yaşanandan sonra
Heralde şekerim biz ikimiz bir olduk mu dağları deleriz evelallahBunlar pörsümüz biz diriyiz çok şükür değil mi kız @serhatt
Konu bitince hemen birini hastanelik ederler zaten
serhatı bilmem ama sen 26 (gerçeği 36) yaşında pörsmüşsün ayşen gruda gibisin hogathaBunlar pörsümüz biz diriyiz çok şükür değil mi kız @serhatt
Ben hala dip diriyim ayol,gücüm kuvvetim yerinde,enerji fışkırıyorumserhatı bilmem ama sen 26 (gerçeği 36) yaşında pörsmüşsün ayşen gruda gibisin hogatha
çiğdemin fotoyu 98 yaşındaki dedeme gösterdim o bile beğenmedi artık bu cadolozu ancak ölüler alırBen hala dip diriyim ayol,gücüm kuvvetim yerinde,enerji fışkırıyorum
Ölüler napsın bunu be onlara huri veriolar çıtırındançiğdemin fotoyu 98 yaşındaki dedeme gösterdim o bile beğenmedi artık bu cadolozu ancak ölüler alır
zaten ben çiğdemi cehennemdekilere ekstra ceza olarak düşünmüştümÖlüler napsın bunu be onlara huri veriolar çıtırından
Ölüler napsın bunu be onlara huri veriolar çıtırından
Hahah deden de senin 98 yaşındakı halindir eminim ıyy kim bu paçoz demiştirçiğdemin fotoyu 98 yaşındaki dedeme gösterdim o bile beğenmedi artık bu cadolozu ancak ölüler alır
kendisinin favorisi ankaralı ayşe bunu görünce coşuyor @serhattHahah deden de senin 98 yaşındakı halindir eminim ıyy kim bu paçoz demiştir
Bak bu çok iyi fikirzaten ben çiğdemi cehennemdekilere ekstra ceza olarak düşünmüştüm
Dedeni sevdim
O yaştaki amca bile seni beğenmiyor,vay halineHahah deden de senin 98 yaşındakı halindir eminim ıyy kim bu paçoz demiştir
Dedeni sevdim
O yaştaki amca bile seni beğenmiyor,vay haline
Hahah ben diye ne fotosu gösterdi Allah bilir
Safoz o manada değil çiğdemi beğenmediği için sevdim dedim,nifak kumkumasıkız bu iyice sapıttı 98 yaşındaki adama sulanıyor 😱 bu nasıl bir yokluk 😱 @Çiğdem- bunu senin şu koyunlu hastaneye kapat 😱
orası meçhulHahah ben diye ne fotosu gösterdi Allah bilir
neticede senin fantezi dünyan tatlım bilememSafoz o manada değil çiğdemi beğenmediği için sevdim dedim,nifak kumkuması
45 50 YAŞ ÜSTÜ ilgimi çekmiyorneticede senin fantezi dünyan tatlım bilemem