Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor @xemrexxxEmrenin tek amacı bu zaten
Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor @xemrexxxEmrenin tek amacı bu zaten
Hayal gücü pek kuvvetliForuma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor @xemrexxx
Yönetmen de onun istediği gibi sahneler çekiyorBulduğu sahnelerde uyuyor ama öyle kafadan atılma değil @xemrexxx
Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor @xemrexxx
hayatom napayım destere ile sen çok basitsiniz o yüzden her dizide size uygun bişiler çıkıyor mesela vartoluya benzetmiyorum sizi @Forumdash ın şirket iyi karıştırmış vartoluyu yaparkenHayal gücü pek kuvvetli
bişey anlamadım bu nehayatom napayım destere ile sen çok basitsiniz o yüzden her dizide size uygun bişiler çıkıyor mesela vartoluya benzetmiyorum sizi @Forumdash ın şirket iyi karıştırmış vartoluyu yaparken
hayatom napayım destere ile sen çok basitsiniz o yüzden her dizide size uygun bişiler çıkıyor mesela vartoluya benzetmiyorum sizi @Forumdash ın şirket iyi karıştırmış vartoluyu yaparken
Vartoluyu yaratıyor profosorbişey anlamadım bu ne
Bi o kalmıştı yapmadığıVartoluyu yaratıyor profosor
Vartolunun adını ağzınıza almaya utanmıyorsunuz ayoll yaptığınızdan sonra @xemrexxxBi o kalmıştı yapmadığı
aa naptım ki ayolllVartolunun adını ağzınıza almaya utanmıyorsunuz ayoll yaptığınızdan sonra @xemrexxx
Foruma geldimden beridir bu oğlanın her izlediği dizide her hafta destere ile bana uyan sahneler çıkıyor @xemrexxx
esas royal wedding bu be ben bu düğün sezon finalinde olur diyordum defne samyeli de iyice açıldı bir yandan istanbullu gelinle diğer yandan cem yılmazla gündemde ama kadın hakediyor 50 sine gelecek ama mihrap yerinde @Dosi @cookies @kerem @ozmoturk @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T.Hayal gücü pek kuvvetli
Kadın bir açıldı pir açıldıesas royal wedding bu be ben bu düğün sezon finalinde olur diyordum defne samyeli de iyice açıldı bir yandan istanbullu gelinle diğer yandan cem yılmazla gündemde ama kadın hakediyor 50 sine gelecek ama mihrap yerinde @Dosi @cookies @kerem @ozmoturk @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T.
iyice bunadın @destere tilki suratlı laını serenaya dedi sonra fi dizisinde dans ederken izleyince o lafından da döndü biz de o lafı sana uygun gördük @serhatt @Forumdash
Aaa Fazilet bitmiş sıra Esma da @keremKadın bir açıldı pir açıldı
Aaa kaç gündür diyecem kutlayacam ama bir müsait olamadım @xemrexxxFazilet bitmedi, kalbimizde yaşıyor taam mı
senin de suyun ısında hazır oyuncak ayın koruman destere de yokken ümüğünü sıkıp gebertelim seniAaa kaç gündür diyecem kutlayacam ama bir müsait olamadım @xemrexxx
Bu sefer gerçekten mi geberdi bu oğlan acaba 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @serhattsenin de suyun ısında hazır oyuncak ayın koruman destere de yokken ümüğünü sıkıp gebertelim seni
ayol diyorum @Harunnn60 binasının bodrumuna kapamış oğlanı arada @serhatt ı çağırıp oğlandan faydalandırıyormuş
Sen şarkıyı oyladın mı bakayım boş çene çaldıüın yeter ayollayol diyorum @Harunnn60 binasının bodrumuna kapamış oğlanı arada @serhatt ı çağırıp oğlandan faydalandırıyormuş