hadsiz önce fetüş amcaya sonra rte ye benzetti.ssBilemem artık nasıl entrika döndürduysen Ama sen bir işik oldun sen bir el feneriydin sen bir ampul oldun forumun değişmesinde (bak ben de övdüm)
hadsiz önce fetüş amcaya sonra rte ye benzetti.ssBilemem artık nasıl entrika döndürduysen Ama sen bir işik oldun sen bir el feneriydin sen bir ampul oldun forumun değişmesinde (bak ben de övdüm)
Tam sana layıkhadsiz önce fetüş amcaya sonra rte ye benzetti.ss
Benim kavga etmek için gerçekten sinirlenmem lazım. Senin yapın gereği sana karşı pek sinirlenemiyorum.Onunla kavga etmişsin zaten bence benimle demen lazımdı
AskereÇok çok teşekkür ederim gerçekten böyle düşünmen beni çok mutlu etti Aslında çok fazla insan tanıdığım için insan analizlerim genelde tutuyor, sert mizacım da kişiden kişiye değişir ama tanımadığım ve fikirlerim uyuşmadığı insanlara karşı biraz abartıyor olabilirim
Nereye gidiyorsun sen şimdi ya ?
Bir diğer soru; Eşcinsel olduğunu ne zaman açıklayacaksın
Bir çok forumda vardır bu nick veya benzerleriTeşekkürler yorumların için.
Derken?
Eskiden böyle eşcinsel konuları dönmezdi ki. Tamamen karşı cins odaklı konuşuyordu @xemrexxx ve arkadaşları Kızlar erkekleri överdi, Emre kadınları. Çiğdemin gelmesiyle değişti olaylar.
Eski derken ne kadardan bahsediyorsun bilmiyorum ama aramızda 6 ay gibi bişey var Sana şöyle söylim Glee ile kendini keşfetti Porselen @xemrexxxEskiden böyle eşcinsel konuları dönmezdi ki. Tamamen karşı cins odaklı konuşuyordu @xemrexxx ve arkadaşları Kızlar erkekleri överdi, Emre kadınları. Çiğdemin gelmesiyle değişti olaylar.
sana bir soru sorucam yayalar kırmızı ışıkta mı geçer yeşil ışıkta mıEski derken ne kadardan bahsediyorsun bilmiyorum ama aramızda 6 ay gibi bişey var Sana şöyle söylim Glee ile kendini keşfetti Porselen @xemrexxx
manukyan gibi kadın @Çiğdem- ablamız tek farkı o erkekleri pazarlıyor
Eski derken ne kadardan bahsediyorsun bilmiyorum ama aramızda 6 ay gibi bişey var Sana şöyle söylim Glee ile kendini keşfetti Porselen @xemrexxx
Aaa bu ünlüleri övme olayını ecünnülere açtığım savaş ile bozmuştumEskiden böyle eşcinsel konuları dönmezdi ki. Tamamen karşı cins odaklı konuşuyordu @xemrexxx ve arkadaşları Kızlar erkekleri överdi, Emre kadınları. Çiğdemin gelmesiyle değişti olaylar.
Foruma geldiğinde kısa sürede yeni bir çağ atlattın bize. Bunu hiç kimse inkar edemez. Senin yaptığını hiç bir üye yapamadı. İyi mi yaptın kötü mü yaptın onu da bilmiyorum. Sen gelene kadar forum ciddi şekilde futbol-dizi yorumları yapan, analitik düşüncelerini yazıya döken bir kesim vardı. Bayağı ciddi ciddi editörlük oynuyorlardır. Herkes de onları seviyordu aslında, espri de yapıldığında gülüp geçiyordu herkes hep beraber. Hatırlıyorum, geldikten çok kısa süre sonra o dönemin kızlarını aldın başına 1 haftada tüm forum dengelerini alt üst ettin. smileyını grubun kartviziti olarak kullanmaya başladınız, kullanmayı dışladınız. Cıvık cıvık espriler, belaltı resimlerle doldu forum Tabi ilk başlarda bayağı yadırgandı, özelden benim de seni kaç kere çekiştirmişliğim vardır Sadece smiley atmanın yasak olma sebebi de sensin zaten. Post kısmakla uzun zaman suçlandın zaten. Ama ne yaptınız ne ettiniz tuttu tuttu o grup. Mimarı sendin çırakların farklı üyeler. Sonra etrafındaki isimler değişti ama sen hep kaldın. Sir Alex Ferguson gibi yıllarca yetiştirdin yolladın, yetiştirdin yine yolladın. Her jenerasyon değiştiğinde mutlaka kendine takım kaptanı olarak yer edindin ama. Gördüğüm kadarıyla en pasif olduğun yıllar son yıllar. @çigdem- le baş başa verdiniz ama ben seni biliyorum yetmiyor muhabbet için kafa bir kaç isim daha hala bekliyorsun.
Seni hiç bir zaman yakından tanımasam da gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Forumda hep eğlence kısmını alıp diğer taraflarını atman hoşuma gidiyor. İnşallah bunu real hayatında da başarıyorsundur. Forumda olman çok güzel. Renkli sohbetlerini yıllardır çoğu zaman keyifle okumuşumdur. Umarım sana karşılık verecek Çiğdem gibi çatlak, renkli bir kaç isim daha gelir muhabbetlerine devam edersin.
Geri döndüğümde yine burda ol kanka.
Ayık kafaylamı yoksa şarhoş kafaylamı yazdı bunu bilmiyorum ama doğru demişçok teşekkür ediyorum okuyun da ibret alın @Çiğdem- @Forumdash @serhatt @Ahmed @cookies @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE- @Dosi @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @DarkLegenD @YıldırıM
Bu vesileyle hala forumun altın anahtarını bana teslim etmeyen @bazinga yi kınıyorum
Gelmişken 2 soruyaim sgattaki g harfi ne (belki sorulmuştur)
herkes hayatında 1-2 kez LGBTQ kuşağına girmiştir girmedim diyen yalan söylüyordur o yüzden niye rahatsız olsun bak şimdi selimi nasıl savunuyor @Çiğdem-
@S.G.A.T. Kötü niyetli olmadığımızı ciddiyet olmadığını bildiği için bize kırılmayı aklına bile getirmez ayoll oda goy goya katılıyor diğerleri gibiKuşağina girmiştir derken? (cinsel kimlik arayişi anlamında mı dedin)
Evet @Çiğdem- her laf attıgında bayaği asık surat emojisi kullanmasa bile her okudugumda rahatsız oldugunu hissediyorum
Ben de hiçbir yerde soyleyemezken burda herkese söylediğim için çok rahatımAaa bu ünlüleri övme olayını ecünnülere açtığım savaş ile bozmuştum
Ecünnülerden soğuttum erkekleri bir de @Yiğitt atılım yapıp forumda kı ablam olunca parlakçıların önü iyice açıldı şuan gelenen noktadayız işte @mrt-06 @serhatt @Harunnn60
renk körüysen değişir durumsana bir soru sorucam yayalar kırmızı ışıkta mı geçer yeşil ışıkta mı
Ben kimi idol alsam acaba@S.G.A.T. Kötü niyetli olmadığımızı ciddiyet olmadığını bildiği için bize kırılmayı aklına bile getirmez ayoll oda goy goya katılıyor diğerleri gibi
Hatta Selim olmaktan rahatsız olmayı bırak geçen gün @mrt-06 sorusuna Selim gibi cevap vermişti fotosunada baktık onun gibi giyiniyor idol almış olabilir @serhatt
Kilo almak istiyordun Medet olmak için sanırımBen kimi idol alsam acaba
ben de onu test etmek için sordum sana algılamaların baya kötü derenk körüysen değişir durum
Sağlığım için istiyorum ben kilo almakKilo almak istiyordun Medet olmak için sanırım
renk körü değilim Hem böyle test edemezsin. Senin kırmızı dediğini ben yeşil zannetsem bile kırmızının kırmızı yazıldıgını yeşil olarak okumuyorum yaniben de onu test etmek için sordum sana algılamaların baya kötü de