Rüyana girerse forumada gir deRüya girerse şaşmam Neyse bu konuyu kapıyorum ve gidiyorum İyi geceler
Rüyana girerse forumada gir deRüya girerse şaşmam Neyse bu konuyu kapıyorum ve gidiyorum İyi geceler
@Harunnn60 yakında seni geçerek fark atmanın ne olduğunu gösterecek sana@kerem Ayıkta 200 fark atmışsın @Harunnn60 a
Ooo ben yazdığım 5 binin 4 binini bu ay yazmışım @Harunnn60@Harunnn60 yakında seni geçerek fark atmanın ne olduğunu gösterecek sana
Senin bu ay yazdığın mesaj sayısı benim bütün mesaj sayımın 1000 fazlası.Ooo ben yazdığım 5 binin 4 binini bu ay yazmışım @Harunnn60
Hhaha Aaa öyle gerçektenSenin bu ay yazdığın mesaj sayısı benim bütün mesaj sayımın 1000 fazlası.
Kendini bu forumun merkezi mi sanıyorsun .s @xemrexxx 'yi çağırıyım da bildirsin yine sana haddini.Hhaha Aaa öyle gerçekten
Beni çok saymaya gerek yok bu konuda diğer üyelerin konuşması daha önemli , gerçi çoğu üyede benle konuşarak aktif oldu için haliyle bu sonuclar çıkıyor ortaya
Aaa merkez değil goy goycu başı olarak diyorum bu konuda baya iyiyiz goy goyu yaygınlaştırmada da öncülük ettik diyebilirim 2014 de tepki çektik destere protesto yaptı bu uğurda azmettik başardıkOlsa nolur olmasa nolur ikiside etkisiz eleman. Insanları etiketleyip duruyorlar Sende ikisini anmaktan bıkmadın
Gidin kendi çöplüğünüzde ötün diye demezler mi insanaAaa merkez değil goy goycu başı olarak diyorum bu konuda baya iyiyiz goy goyu yaygınlaştırmada da öncülük ettik diyebilirim 2014 de tepki çektik destere protesto yaptı bu uğurda azmettik başardık
Emreyi zaten demem gerek yok onun eline su dökemeyiz asla
Hhahah Aaa demem şu ki onlar olsaydı ben hiç olurdum onların yoklunda idare ettiriyorum işte Ben arkadaşlarımı her zaman kendimden üstün görür onlarla yarış etmem kendimi aşşağıda görürümGidin kendi çöplüğünüzde ötün diye demezler mi insana
Ben onu geri getiricem merak etmeRahmetli @destere nin forumda son mesajları @serhatt @kerem @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @Yiğitt
24 @destere 188
Teşekkürler,sana da tebrikler
Sen getireceksen gelmesinBen onu geri getiricem merak etme
Çok önemli arkadaşlarımız yoktu bu yıl iyi idare ettirdik forumu cnm artık onları bekliyoruzYine çok konuşmuşuz, eskiden bu liste ne kadar farklı olurdu. Vay be, zaman çabuk geçiyor. @Çiğdem-
El ele gelecez seni çatlatmayaSen getireceksen gelmesin
Aaa bu ayı iyi götürmüşüz bu arada iyi ikili olmuşuz yineEl ele gelecez seni çatlatmaya