EVET KENDİMİ AŞTIM İYİCE,SAYENDEAaa bu ayı iyi götürmüşüz bu arada iyi ikili olmuşuz yine![]()
EVET KENDİMİ AŞTIM İYİCE,SAYENDEAaa bu ayı iyi götürmüşüz bu arada iyi ikili olmuşuz yine![]()
Aaa beni saymayalım 1.sensinEVET KENDİMİ AŞTIM İYİCE,SAYENDE![]()
Öyle zaten seni saymıyorumAaa beni saymayalım 1.sensin![]()
![]()
![]()
10 olunca bi süpriz hediye faaln var mı10 Olursun yakında![]()
![]()
![]()
Parlak ayarlarız bir kaç tane10 olunca bi süpriz hediye faaln var mı![]()
waaaooww hemde bi kaç taneeParlak ayarlarız bir kaç tane![]()
![]()
![]()
Kutlama mesajlarında aşırı detay kullanmıyorum konu açtıklarımda çok detaylı yapıyorum açabilirsem parlaklarına doyarsınwaaaooww hemde bi kaç taneebekliyorum bak
![]()
Sen aç mutlaka da doyur beni parlaklaraKutlama mesajlarında aşırı detay kullanmıyorum konu açtıklarımda çok detaylı yapıyorum açabilirsem parlaklarına doyarsın![]()
![]()
![]()
Açarız inş ölüp kalmazsak cnmSen aç mutlaka da doyur beni parlaklara![]()
Konuşturan sen olunca konuşuyorum bende,meydanı sana bırakmamak içinAçarız inş ölüp kalmazsak cnmSen de bu çene varken olursun 3 bine ihtiyacın var 1 ayda yazmışsın
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa bırakma tabi ayollKonuşturan sen olunca konuşuyorum bende,meydanı sana bırakmamak için![]()
Kesinlikle öyle canımHahah Aaa bırakma tabi ayollSıra çokta önemli değil eğlenebilmek önemli
![]()
Ben niye düşmüşüm bu kadar yine ya.
kız şu sahnede yamaçı @destere ye emrahı @Harunnn60 a benzettiğimden beri @serhatt haruna ço kyakın davranıyor valla algılarımdan korktum şu an 😱 @mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @vadikızı @cookies @kerem @S.G.A.T.
@kerem e inatmı @Harunnn60 a yanasıyor acaba bunlar saç başa yoluşur Kerem Alamanyadan gelirsekız şu sahnede yamaçı @destere ye emrahı @Harunnn60 a benzettiğimden beri @serhatt haruna ço kyakın davranıyor valla algılarımdan korktum şu an 😱 @mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @vadikızı @cookies @kerem @S.G.A.T.
Allah seni kahretmesin yaakız şu sahnede yamaçı @destere ye emrahı @Harunnn60 a benzettiğimden beri @serhatt haruna ço kyakın davranıyor valla algılarımdan korktum şu an 😱 @mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @vadikızı @cookies @kerem @S.G.A.T.
Niye inat yapiyim be ne alaka