EVET KENDİMİ AŞTIM İYİCE,SAYENDEAaa bu ayı iyi götürmüşüz bu arada iyi ikili olmuşuz yine
EVET KENDİMİ AŞTIM İYİCE,SAYENDEAaa bu ayı iyi götürmüşüz bu arada iyi ikili olmuşuz yine
Aaa beni saymayalım 1.sensinEVET KENDİMİ AŞTIM İYİCE,SAYENDE
Öyle zaten seni saymıyorumAaa beni saymayalım 1.sensin
10 olunca bi süpriz hediye faaln var mı10 Olursun yakında
Parlak ayarlarız bir kaç tane10 olunca bi süpriz hediye faaln var mı
waaaooww hemde bi kaç tanee bekliyorum bakParlak ayarlarız bir kaç tane
Kutlama mesajlarında aşırı detay kullanmıyorum konu açtıklarımda çok detaylı yapıyorum açabilirsem parlaklarına doyarsınwaaaooww hemde bi kaç tanee bekliyorum bak
Sen aç mutlaka da doyur beni parlaklaraKutlama mesajlarında aşırı detay kullanmıyorum konu açtıklarımda çok detaylı yapıyorum açabilirsem parlaklarına doyarsın
Açarız inş ölüp kalmazsak cnm Sen de bu çene varken olursun 3 bine ihtiyacın var 1 ayda yazmışsınSen aç mutlaka da doyur beni parlaklara
Konuşturan sen olunca konuşuyorum bende,meydanı sana bırakmamak içinAçarız inş ölüp kalmazsak cnm Sen de bu çene varken olursun 3 bine ihtiyacın var 1 ayda yazmışsın
Hahah Aaa bırakma tabi ayoll Sıra çokta önemli değil eğlenebilmek önemliKonuşturan sen olunca konuşuyorum bende,meydanı sana bırakmamak için
Kesinlikle öyle canımHahah Aaa bırakma tabi ayoll Sıra çokta önemli değil eğlenebilmek önemli
@kerem e inatmı @Harunnn60 a yanasıyor acaba bunlar saç başa yoluşur Kerem Alamanyadan gelirsekız şu sahnede yamaçı @destere ye emrahı @Harunnn60 a benzettiğimden beri @serhatt haruna ço kyakın davranıyor valla algılarımdan korktum şu an 😱 @mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @vadikızı @cookies @kerem @S.G.A.T.
Allah seni kahretmesin yaakız şu sahnede yamaçı @destere ye emrahı @Harunnn60 a benzettiğimden beri @serhatt haruna ço kyakın davranıyor valla algılarımdan korktum şu an 😱 @mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @vadikızı @cookies @kerem @S.G.A.T.
Niye inat yapiyim be ne alaka@kerem e inatmı @Harunnn60 a yanasıyor acaba bunlar saç başa yoluşur Kerem Alamanyadan gelirse