kız kereminki eskici değil miydi herkes senin gibi donu zilli mi oldu 😱
kız kereminki eskici değil miydi herkes senin gibi donu zilli mi oldu 😱
o konuda da bir markayımAllah seni kahretmesin yaa
Nerden neleri buluyorsun da bize uyduruyorsun pesss
Ben Haruna en başından beri sıcaktım zaten![]()
Aaa yok @eskici @Forumdash ile birlikte @kerem @Harunnn60 ile ama @serhatt da araya giriyorkız kereminki eskici değil miydi herkes senin gibi donu zilli mi oldu 😱
@serhatt tan beklerim yani araya girer öyle grupsal fantezileri vardır onun zaten tek başına kimsecikleri tatmin edemiyormuş altyapısı yetersizmiş ben öyle duydumAaa yok @eskici @Forumdash ile birlikte @kerem @Harunnn60 ile ama @serhatt da araya giriyorForum Brezilya dizilerine döndü ayoll kim kimle karıştırdım ben de
![]()
![]()
![]()
Ben araya girmem iffetliyimdirAaa yok @eskici @Forumdash ile birlikte @kerem @Harunnn60 ile ama @serhatt da araya giriyorForum Brezilya dizilerine döndü ayoll kim kimle karıştırdım ben de
![]()
![]()
![]()
aaaaa kimin altyapısı yetersizmiş be@serhatt tan beklerim yani araya girer öyle grupsal fantezileri vardır onun zaten tek başına kimsecikleri tatmin edemiyormuş altyapısı yetersizmiş ben öyle duydum![]()
Kuru iftira
bunları neremden yani nasıl uydurduğumu @mrt-06 cığım daha bilimsel bir dille açıklayabilirHayal gücüne hayranım![]()
Bu haber yapışlarını kimseler açıklyamazbunları neremden yani nasıl uydurduğumu @mrt-06 cığım daha bilimsel bir dille açıklayabilir![]()
ben ne dersem doğrudur bak @Forumdash bile kendine faruk diyor artık daha nolsun![]()
Aaa @Forumdash abiciğimle uğraşma hemenKuru iftira![]()
Kız benim yetersiz olduğumu kim söylemiş aaaa çok kırıldım gerçektenAaa @Forumdash abiciğimle uğraşma hemen
Ama serhat konusunda dediklerine katılıyorum asıl serhatın iffetliyim demesi kuru iftira bence![]()
![]()
![]()
sen izlemediğin için bilmiyorsun ama riverdaledeki gay oğlan erkek bulmak için geceleri ormana koşuya gidiyordu kesin @serhatt da öyle şeyler yapıyorAaa @Forumdash abiciğimle uğraşma hemen
Ama serhat konusunda dediklerine katılıyorum asıl serhatın iffetliyim demesi kuru iftira bence![]()
![]()
![]()
Hahah senle iffet konusunda çok sohbetimiz oldu evlenmeden yapma iffetini koru diyordum sen de önemi yok sen karışma diyordunK
Kız benim yetersiz olduğumu kim söylemiş aaaa çok kırıldım gerçekten
buluyormuydu barisen izlemediğin için bilmiyorsun ama riverdaledeki gay oğlan erkek bulmak için geceleri ormana koşuya gidiyordu kesin @serhatt da öyle şeyler yapıyor![]()
O ayrı bu ayrı,bu ağır oldu yaniHahah senle iffet konusunda çok sohbetimiz oldu evlenmeden yapma iffetini koru diyordum sen de önemi yok sen karışma diyordun![]()
![]()
@xemrexxx