Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Haklısın :A Akşam şöyle harika bir uyarı alsın. Gönül isterki diskalifiye olsun ama smsde elense daha güzel olacak.
Acun bir kaç maç cezası verir ve hatta oyun esnasında bulundurmazda o ortamda :A
Zaten performası düşüşteydi. Bir dokunulmazlık oyununda tek iyiydi son zamanlarda. Bizim işimize gelmiyor oynamaması :A
Cumali ve Murat ile oynaya oynaya puanları kaptı zamanında :D
Gönüllüler yükselişte zaten, Turabi'yi oynatmayarak hem dengeye getirir durumu hem de göz boyar bakın hiçbir hareket cezasız kalmıyor Survivor'da diye :A

Gönüllüler yükselişte zaten, Turabi'yi oynatmayarak hem dengeye getirir durumu hem de göz boyar bakın hiçbir hareket cezasız kalmıyor Survivor'da diye :A
Evet, Turabi'den iyi puan alıyorduk şu 11 olan galibiyette. Denge için haklısın ve ikinci ceza hakındaki yorumunada katılıyorum :A

Haha bunlar nekadar berbat yarışıyorlar bugün.
1-2 bileni bile geçemiyorlar :F

Turabi yalan makinesi olmuş. "Hilmi, Damla ve Murat'ın yerinde olsam arkadaşlarım karşı tarafta düşünüp keyifle yenilirim." Diyo... Eee sen değil miydin arkadaşların karşı taraftayken ful onlar aç kalsın biz yenelim diyen? Hadi ordan...

Turabi hem suçlu hem güçlü :F
demekki devam edecekki Acun sonradan başta uyardım diyor :A

Turabi'nin yalanları fena ortaya çıktı, itti beni diyor. Halbuki kendi itmiş, yalan dolan. :F

Bayanların yanında bi de küfür ediyor, terbiyesizlik diz boyu. :A

Anlat Bakalım erken başladı, genelde cuma geceleri izlerdik. Demek ki ortalık iyi karıştı bu bölüm. :Z @MasacRE-

Turabi'nin nekadar sevilmediğinin kanıtı bu :A
Ben bile defalarca izledim, Acun'un Turabi'ye ettiği laflar beni keyiflendirdiği için :A @MasacRE-
Acun ilk ayarı verdi Turabi'ye, bunun üstüne rahat durmayıp bir de Hakan ile dalaşacak anlaşılan. Şunu bir güzel haşlar Acun konseyde umarım :A

Acun ilk ayarı verdi Turabi'ye, bunun üstüne rahat durmayıp bir de Hakan ile dalaşacak anlaşılan. Şunu bir güzel haşlar Acun konseyde umarım :A
İnanıyor musun sen haşlayacağına?

Turabi: Özur dilerim abi, oyun heyecanıyla oldu.
Acun: Tamam, sorun yok.

Bu gece... :A

Maskeyi en iyi düşüren Turabi oluyor bu durumda :F
Her oyunda gelip laf söylüyor. Bu ne be :F:F
@MasacRE-
galiba Hakan susturacak ondan dellenecek

Bu oyunu Birsen alsaydı çevirme şansı daha fazlaydı :D

Maskeyi en iyi düşüren Turabi oluyor bu durumda :F
Her oyunda gelip laf söylüyor. Bu ne be :F:F
@MasacRE-
galiba Hakan susturacak ondan dellenecek
En iyi Hakan bunun hakkından geliyor zaten. Anıl sessiz, efendi adam ağzı laf yapmıyor pek. Hakan güzel bir çıkış yaparsa oy potansiyelini arttırabilir :A