değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

bilgesuda hızlı çıktı be 😱

bilgesuda hızlı çıktı be 😱
:D

evet canlar neyse,ben ve sıra arkadaşım o ders epey bi gürültü ettik hoca yer değiştirdi,beni bilgesu'yun yanına gönderdi adam lan.kız da ben daha gelir gelmez onur sana benim hakkımda neler sordu dedi.hay bu adamın açık sözlülüğüne tüküreyim dedim içimden.kızın neye kahkaha attığı belli olmuştu şimdi...

@44 tamam :)

ben de şu çocuğa bi oyun oynayayım görsün kıza benim üzerimden yazmak neymiş.sırf gıcıklığına bilgesu'yla kendim çıkasım geldi ama yok,o öteki kıza çok temiz hisler besliyordum,ihanet gibi geldi.platonik aşkına bile ihanet edemeyecek kadar bağlıyım evet.neyse,dedim ki "onur sana halleniyormuş".kız da "aa öyle miymiş" dedi "e peki sana bunu mu söyledi sadece?bana sorular sordum demişti" dedi.off adam tam dayaklıktı ya.hiiç işte senle ilgili şeyler."neler sordu neler sordu ayy lütfen söyle" dedi.ben tam cevaplar uyduracakken hoca geldi "seni nereye koysak rahat durmuyon gel benim masaya otur,fırla fırla" dedi ve her şeyi mahvetti.tabi bilgesu bu olayın peşini bırakmamıştı...

@33 sen vip konuksun panpa
@32 sağol reyis durun ben devam edeyim:

neyse sonraları onur bizim sınıftan bi kıza meyletti,kızın ismine ne desek?bilgesu iyidir.neyse beni bir gün kantine çağırdı bu gel bugün öğle yemeğin benden diye.tahmin edebileceğiniz gibi bilgesu'dan kaynaklı.sen bu kızı tanıyon mu dedi,nelerden hoşlanır nerde oturuyor çıktığı var mı bir sürü soru.ben nerden bileyim,yancı çirkin şişman kız değilim ki.lise atmosferini yaşayıp da bu durumu bilmeyeniniz yoktur herhalde,kızların güzelliğini ön plana çıkarmak için yaptığı.size bi tavsiye de vereyim,kızdan hoşlanıyorsanız yancısına ya da o yoksa böyle çirkin tipsiz onun da tanıdığı bi kıza yazın.kızın ilginizi çekmek için maymun olmasını sağlar.tabi bu sadece öneri başarısız olursanız sorumluluk kabul etmem :D bilmiyorum bişey bu konularda deyince biraz morali bozuldu,tamam ben kaçıyorum dışarı gideyim de bir iki şut atayım basketbolum gelişsin dedi kaçtı.

@34 ve @35 çok sağolun

takipcinim panpa geride kaldım okuyorum ama

@48 tamam siyah yazarım.bilgesu'yla kendim gerçekte görüşemiyorum seni nasıl tanıştırayım :D
@49,@50 sağolun reyizler

teneffüste tekrar geldi "onur'un neler sorduğunu söylemicen mi çok merak ediyorum" dedi.uğraşamayacaktım bununla."gel onur'u bulmaya gidiyoruz neler sorduğunu kendi söylesin.bu arada bahaneyle kızı yanımda yürütüyorum koridorda ne biçim hava attım beni tanımayan elemanlara.ya da ben öyle zannediyordum elemanların umrunda değildi belki.onur'un sınıfa çıktık tam sıraya b kalp o yazısını kazıyorken onu o durumda gördük ne güldüm anlatamam...onur çok bozulmuştu.bilgesu bu kez ona üstelemeye başladı ne sordun ne sordun diye...

onur başta kaçamak cevaplar verdi sonra patladı "eeh ben senden hoşlanıyorum hâlâ mı anlamadın be" dedi atarlı atarlı.ehehehe ben çok pis gülcem orda gülemiyorum,tutuyorum kendimi olm senin de başına gelir diyorum ki gelmişti.ben son sınıflardan bi kıza aşığım ona açılmaya kalksam çok pis gülünç duruma düşerim.işte sezon sürerken kümede kal galatasaray diyen bi fenerlinin şu anki ruh halinde olurdum anlayın.bilgesu yanında ben de varım ve gülmemek için tuhaf tuhaf şekillere giriyorum bunu görünce iyice kızardı,utandı sıkıldı "yaa benim düşünmem lazım bi süre beklesen benii" dedi ve koştu kaçtı.onur bana kırgın kırgın bakıyordu "bunu niye yaptın?" diyordu gözleri.o an üzüldüm onun için ne yalan söyleyeyim.

hikâyede isimlerinizin geçmesini ister misiniz kod adı bulmakta çok zorlanıyorum da :D

onur için üzgündüm ama bunun benim hatam olduğu düşüncesinde de değildim.ilk o beni araç olarak kullanmıştı amaca giden yolda."üzülme be olm kız da bence sana karşı boş değil sana karşı boş olsa nolur zaten başka kız mı yok koskoca okulda,olmadı bornova'da milyon tane vardır zaten" dedim.o da bana hak verdi biraz sakinleşti allahtan.sonraki ders bilgesu geldi benim yanımda oturan çocuğu (adına cafer diyelim) kaldırıp kendi oturdu.vaay sen benim yanıma gelir miydin deyince de "senle onur hakkında konuşmak istiyorum" dedi.nerden girdimse bu çöpçatanlık işine,ikili oynamaktan gına geldi