değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

onur nasıl çocuktur,çok yakın arkadaşın mı,çok kötü biri değil dimi,bir sürü bir sürü soru.olm onur'u da fazla tanımam etmem,geçen sene düşman sınıftaydık zaten,bu sene de öyle samet olayından sonra merhaba merhaba takılırdık,sen çıktın ortaya ve her şeyi mahvettin bilgesu.bunu diyemedim tabi,çok tanımam etmem ama iyi çocuk,sessiz biri,fazla serserilik yapmaz,daha iyi bi aday yoksa değerlendir çocuğunkini dedim.ya olmazsa beceremezsek kimyamız tutmazsa?geçen sene kimyadan bütünlemeye kaldın kızım sen o zaman bu kadar kimya kimya diye kasmıyordun,hay allahım delirecektim ya.istemiyorsan hazır değilsen çıkma dedim.ya boşta kalırsam dedi.ne yaparsan yap dedim...

"geçen sene kimyadan bütünlemeye kaldın kızım sen o zaman bu kadar kimya kimya diye kasmıyordun,hay allahım delirecektim ya."

koptum buna :D :D

sonra dersin ortasında ben onurla çıkmayı deneyecem dedi.olmazsa dostça ayrılırım olur biter.he şöyle bu kadar basit.ama hemen kabul edersem çok şımarmaz dimi diye sormayı da ihmal etmedi.bir an önce sizin başınızı bağlayayım bana o yeter.şımarmaz dedim,şımarırsa sen de mesafeni koyarsın nolcak dedim.valla doğru söylüosn sen anlıyorsun galiba bu işlerden dedi.senin çıktığın var mı diye de sordu.yine deştiler yaramı :/ neyse,yok dedim.aaa dedi çok şaşırmıştı.niye şaşırıyorsun ki olm,Justin Timberlake değilim ben de sonuçta normal ergen erkeğim. (Justin Timberlake'i yakışıklı falan bulmuyorum,ergen kızlar pek sever ya justinleri ondan bu örneği verdim bu arada) neyse ertesi teneffüs bu gitmiş onurla konuşmuş.olayın devamında bahçede rastladım onur'a,suratına bi sırıtış yayılmış çocuğun keyfi çok yerinde.ama yanında bilgesu yok.allah allah dedim,neyse beni bağlamaz artık ben evermiştim onları artık günah benden gitmişti.

BesaleT ve Assassin sağolun gençler :D

eve döndüm kafam davul gibi.adamı aşktan soğutur böyleleri yemin ediyorum.o akşam erken yattım bunların yüzünden,hiç adetim değildir.uykuyu zaten sevmem,vakit kaybı gibi gelir.erken yatınca da doğal sonuç gecenin bir yarısı kalktım kimse de ayakta değil,özgürüm.dvdye bi film attım kahve yaptım kendime ayılayım diye,ayakları uzattım kahvemi yudumluyor filmimi izliyorum.o ara telefona mesaj düştü."selam ben bilgesu numaranı cafer'den aldım ya onurla ilgili bi sorum var da senden başkasıyla da konuşmak istemiyorum,bana yardım eder misin?" vay canına,ilk kez bir kızın bu kadar uzun sms yazdığına şahit oldum."gecenin bi vakti ne onur'u aşık mı oldun?" yazıp yolladım.ışık hızıyla cevap geldi yaa lütfen diye."tamam söyle sorun nedir?" yazıp yolladım.bir süre sonra cevap geldi...

@70 ehehehe sağol 😛

paket-bitti-panpa_92566.jpg