değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

neyse biz geziyoruz tozuyoruz bunlarla,ben hâlâ gerginim.biri doğru düzgtün muhabbetim olmayan bi adam diğerini hiç tanımıyorum zaten...keşke evde uslu uslu otursaymışım,en azından güvende olacaktım tanımadığım adamlarla abazan muhabbeti çevirmek zorunda kalmayacaktım.samet dediğim eleman bu ara bakkala gitti bi kısa winston alıp geldi oha lan dedim içimden,nasıl bi herife çattık?birazdan esrar falan da çeker bu diyorum normalde bu kadar bela bi tiple hayatta yanyana dolaşmam.evladım olsa sevmem bu tipleri,o derece.

devamını bekliyoruz panpa :D

çok kırıldım :( özelliklede doğan'a bornovada geçen bu hikayeyi benim dinlememem için başlığı bile ayarlamış 😱

sadece beyler mi gelsin ben gidiyim mi 😱
gel panpa sensiz olmaz

@24 ya yok öyle bişey esas ben kırıldım böyle düşündüğün için :(:(:)

şimdi neyse devam ediyorum ben bi ara bi boşluktan faydalanıp ara sokağa daldım tabana kuvvet kaçtım.1 saate yakın oyalandım oralarda,sonunda bizimkilerin olduğu evi buldum.tam da kalkıyorlarmış bana haber edeceklermiş birazdan.yolda gidiyoruz hastanenin sokağına ordan da otobana çıkacaz yolda sametle onura denk geldim arabanın camından gördüm beni gördüler samet orta parmağını gösterdi bana.hiç iplemedim.o sene okulun ilk günü onur gelip beni buldu bi güzel dalga geçti kafa buldu benle korkak diye.dedim görürsün korkaklığı organize et buluşup düello edecem o çocukla.

gel panpa sensiz olmaz

@24 ya yok öyle bişey esas ben kırıldım böyle düşündüğün için :(:(:)

şimdi neyse devam ediyorum ben bi ara bi boşluktan faydalanıp ara sokağa daldım tabana kuvvet kaçtım.1 saate yakın oyalandım oralarda,sonunda bizimkilerin olduğu evi buldum.tam da kalkıyorlarmış bana haber edeceklermiş birazdan.yolda gidiyoruz hastanenin sokağına ordan da otobana çıkacaz yolda sametle onura denk geldim arabanın camından gördüm beni gördüler samet orta parmağını gösterdi bana.hiç iplemedim.o sene okulun ilk günü onur gelip beni buldu bi güzel dalga geçti kafa buldu benle korkak diye.dedim görürsün korkaklığı organize et buluşup düello edecem o çocukla.

O panpa burnuva 1 vs 1 kokuları geliyo :)

ya bi git o seni sümüğüyle boğar yaptı onur,ben dinlemedim.lan otobüsle gidip bulurum o herifi gerekirse sokak ortasında kapışırım dedim.git bul o zaman dedi,inanmamıştı.annemleri arayıp tiyatro var geç gelecem dedim ve atladım otobüse bornova'nın yollarını tuttum.o ilk gittiğimiz barın sokağında onur'a rastlayınca rahatladım,her şey kolay olacaktı.gittim yakasına yapıştım bul bana o çocuğu dedim ve işe yaradı.çocukla kavga ettim ama ne kadar direnirsem direneyim çocuk harbi sümüğüyle boğuyordu beni.onurların geyik malzemesi olmamak için kazanmalıydım.tüm gücümle karnına bi yumruk,dayanamadı karnını tuttu.sonra aynı bölgeye bi tekme,çocuk yere devrildi.

ya bi git o seni sümüğüyle boğar yaptı onur,ben dinlemedim.lan otobüsle gidip bulurum o herifi gerekirse sokak ortasında kapışırım dedim.git bul o zaman dedi,inanmamıştı.annemleri arayıp tiyatro var geç gelecem dedim ve atladım otobüse bornova'nın yollarını tuttum.o ilk gittiğimiz barın sokağında onur'a rastlayınca rahatladım,her şey kolay olacaktı.gittim yakasına yapıştım bul bana o çocuğu dedim ve işe yaradı.çocukla kavga ettim ama ne kadar direnirsem direneyim çocuk harbi sümüğüyle boğuyordu beni.onurların geyik malzemesi olmamak için kazanmalıydım.tüm gücümle karnına bi yumruk,dayanamadı karnını tuttu.sonra aynı bölgeye bi tekme,çocuk yere devrildi.

Helal reyiz :D

en son yediremedi herhalde,bebelere emzik modunda elini uzattı tamam kaybettim dedi çekti gitti.onur da sırtıma vurdu tebrik etmek amacıyla.hadi ben kaçar dedim eve gittim.kavgadan dolayı biraz üst baş dağınık toz toprak,annem tiyatroda vurdulu kırdılı sahne mi vardı dedi içine doğmuş gibi.futbol oynarken düştüm diye geçiştirdim.okulun ilk gününden tiyatro mu olurmuş dedi babam,doğru söyle nerdeydin dedi.çok pis kıstırılmıştım.aklıma gelen ilk yalanı direk söylememin bedeli bu olmalıydı.ama ben çok pratik zekâlıyım,itiraf ediyorum çıkışta arkadaşlarla halı sahaya gittik diyerek atlattım.

en son yediremedi herhalde,bebelere emzik modunda elini uzattı tamam kaybettim dedi çekti gitti.onur da sırtıma vurdu tebrik etmek amacıyla.hadi ben kaçar dedim eve gittim.kavgadan dolayı biraz üst baş dağınık toz toprak,annem tiyatroda vurdulu kırdılı sahne mi vardı dedi içine doğmuş gibi.futbol oynarken düştüm diye geçiştirdim.okulun ilk gününden tiyatro mu olurmuş dedi babam,doğru söyle nerdeydin dedi.çok pis kıstırılmıştım.aklıma gelen ilk yalanı direk söylememin bedeli bu olmalıydı.ama ben çok pratik zekâlıyım,itiraf ediyorum çıkışta arkadaşlarla halı sahaya gittik diyerek atlattım.

iyi uydurmuşun panpa :D

@33 sen vip konuksun panpa
@32 sağol reyis durun ben devam edeyim:

neyse sonraları onur bizim sınıftan bi kıza meyletti,kızın ismine ne desek?bilgesu iyidir.neyse beni bir gün kantine çağırdı bu gel bugün öğle yemeğin benden diye.tahmin edebileceğiniz gibi bilgesu'dan kaynaklı.sen bu kızı tanıyon mu dedi,nelerden hoşlanır nerde oturuyor çıktığı var mı bir sürü soru.ben nerden bileyim,yancı çirkin şişman kız değilim ki.lise atmosferini yaşayıp da bu durumu bilmeyeniniz yoktur herhalde,kızların güzelliğini ön plana çıkarmak için yaptığı.size bi tavsiye de vereyim,kızdan hoşlanıyorsanız yancısına ya da o yoksa böyle çirkin tipsiz onun da tanıdığı bi kıza yazın.kızın ilginizi çekmek için maymun olmasını sağlar.tabi bu sadece öneri başarısız olursanız sorumluluk kabul etmem :D bilmiyorum bişey bu konularda deyince biraz morali bozuldu,tamam ben kaçıyorum dışarı gideyim de bir iki şut atayım basketbolum gelişsin dedi kaçtı.

@34 ve @35 çok sağolun

öğle arası bitip sınıfa çıkınca onur'un bilgesu'yla cam kenarında muhabbet ettiğini gördüm baya da ilerlemişti galiba,kız kahkahalar atıyordu.bu ne hız dedim kendi kendime.ben bu arada benim kızı unutamamıştım,ama bana bakmazdı ki o.acılıydım zaten,mutlu bir çift görünce acım depreşti.kendimi sınıftan dışarı attım.kantine koştum hararetimi alsın diye bişeyler içtim,o arada da zil çaldı.bedenci gelip boş bardağı aldı önümden,gömleğin yakasından tuttu çekti kaldırdı koş sınıfına hadi diye.sınıfa geldiğimde hoca gelmiş onur gitmemişti.eeh yeter be yeter artık ya dedim içimden gene,onur'a da o anlamda bi bakış attım.gözünün önünde samet'i dövmüştüm,o günden beri biraz korkardı benden belli etmese de.hocadan özür dileyip sınıfına koştu dörtnala