Yok kazakistan'da filan gibi Zaten bi tane avatarı vardıAaa aramızda büyük bir saat uçurumu var gibi hissediyorum ben iyi geceler diliyorum @destere ise günaydın diye cevaplıyor Sankı kendisi Amerikadaymış gibi hissettim
@Forumdash @Harunnn60
Yok kazakistan'da filan gibi Zaten bi tane avatarı vardıAaa aramızda büyük bir saat uçurumu var gibi hissediyorum ben iyi geceler diliyorum @destere ise günaydın diye cevaplıyor Sankı kendisi Amerikadaymış gibi hissettim
@Forumdash @Harunnn60
aaaa resmen @Çiğdem- lobisi çalışıyor kenanı kimlerle bir görüyor ilk bölümden hadsiz hogatha😱Yok kazakistan'da filan gibi Zaten bi tane avatarı vardı
Ekli dosyayı görüntüle 58796
aaaa resmen @Çiğdem- lobisi çalışıyor kenanı kimlerle bir görüyor ilk bölümden hadsiz hogatha😱
Yok kazakistan'da filan gibi Zaten bi tane avatarı vardı
Oooo ne güzel bir foto bu @xemrexxx Sanırım paylaştığın en güzel paylaşım @Yiğitt @eskici @kerem @Harunnn60Fazileti ordaki 2 taş için izliyorum,kara kaşına kara gözüne değil yani faziletin
Al birini vur ötekineOooo ne güzel bir foto bu @xemrexxx Sanırım paylaştığın en güzel paylaşım @Yiğitt @eskici @kerem @Harunnn60
Sülümanı izlemedim ama Muratımı izlemiştimAl birini vur ötekine
Murat kim .sSülümanı izlemedim ama Muratımı izlemiştim
Halit ile Kenanın yanında olan çocuk Medcezirde de oynamıs ama o diziyi sevmiyordum ama belki sen bakmıssındırMurat kim .s
Iyyk, ismini duyunca bile bi kötü oldum. Sensin oHalit ile Kenanın yanında olan çocuk Medcezirde de oynamıs ama o diziyi sevmiyordum ama belki sen bakmıssındır
Önceki halleri kötü ama Kösemde iyiydi Aaa Ertuğrulumuda eklemek lazım o fotoya tabi @xemrexxxIyyk, ismini duyunca bile bi kötü oldum. Sensin o
MY gibi kaliteli bir diziyi Kanal 7 dizileri havasındaki Dirilişle aynı kefeye mi koyuyorsun. Tez vakitte kellen alınmalı
Aaa Muhteşem izledim deme sakın 😱😱😱MY gibi kaliteli bir diziyi Kanal 7 dizileri havasındaki Dirilişle aynı kefeye mi koyuyorsun. Tez vakitte kellen alınmalı
Show TV'deyken izlemiştim de ara ara yani, 4 bölümde 1. Star'da sadece finalini izledim. Niye şaşırdınAaa Muhteşem izledim deme sakın 😱😱😱
En büyük antisiydim harem odalarından dolayıShow TV'deyken izlemiştim de ara ara yani, 4 bölümde 1. Star'da sadece finalini izledim. Niye şaşırdın
Harem en güzel tarafıydı zaten, öbürü çok da tınEn büyük antisiydim harem odalarından dolayı
Seninde yanı didikledikçe geçmişinin karanlık olduğu ortaya çıkıyor daha neler duyacaz bakalım
Hahha Aaa o dizileri izlemen güzel Ama en güzelide eski vadici olmanHarem en güzel tarafıydı zaten, öbürü çok da tın
Bi aralar @pompy le de sihirli annem izliyorduk, sonra ben selenaya geçtim o hala orda kaldı gariban
Niye .s Ben izlediğime bin pişmanımHahha Aaa o dizileri izlemen güzel Ama en güzelide eski vadici olman
2005 den sonra dram dizilerini bırakmaya basladıp 2010 gibi tamamen aksiyona yöneldimNiye .s Ben izlediğime bin pişmanım
Seninde izlediğin ecünnü dizileri olmuştur illa, araştırır bulurum bak
Sakın bana Aşkı Memnu'yu hala izlemediğini söyleme.2005 den sonra dram dizilerini bırakmaya basladıp 2010 gibi tamamen aksiyona yöneldim
2005 E kadar dram dizileri izliyordum ama ondan sonra eski tadını daha oluşturamadılar aşkı memnular yaprak dökümleri ortaya çıktı ben sevmedim yeni nesil dizileri
Aaa ne diyorsun sen ayoll Vadici olarak Aşkı Memnu ve Fatmagülün Suçu Ne tabikide baş düşman dizilerimdiSakın bana Aşkı Memnu'yu hala izlemediğini söyleme.
Bende dram pek sevmem ama zamanında hiç tarzım olmasa dahi Adını Feriha Koydum'u çok beğenmiştim. Geçenlerde tb yapınca buna emin oldum mesela.
Vadici misin sen 😕😕Aaa ne diyorsun sen ayoll Vadici olarak Aşkı Memnu ve Fatmagülün Suçu Ne tabikide baş düşman dizilerimdi