Got daha iyi ama Araplar yağmasaydı keşke diziyi. Övünemiyorum doğru düzgünBizim ki daha iyi olmuş, GoT da neymiş.![]()
Got daha iyi ama Araplar yağmasaydı keşke diziyi. Övünemiyorum doğru düzgünBizim ki daha iyi olmuş, GoT da neymiş.![]()
Yakında Demirören gelecek, O3 millileşecek.Got daha iyi ama Araplar yağmasaydı keşke diziyi. Övünemiyorum doğru düzgün![]()
Mara hatun hristiyan ayol rabbim demesi sacma esasDün gece izledim ama yoru yapacak zamanım olmadi. Dizi möthüş bişey olmuşKadın kadro gerçekten çok pasif kalmişlar fakat erkek kadro çok iyi olmuş.
Dizinin Kostantiniyye atmosferini çoook beğendimKostantinos'un Fatihi öldüremedik haberini aldiği sahne sanki GoT'ta Demir Tahta oturuyor gibi
GoT demişken final sahnesi resmen GoT'a diss atıyor gibiydi
Final sahnesinde Çandarlı'nın önderliğinde yeni çerilerin ayaklanması ve Fatihe karşi gelecek gibi sıralanmaları ve Mara Hatun'un birden atlılarla gelmesi sanki Sansa Stark'ın, Serçe Parmkla hazırladiği plan gibiydi. Jon Snow ve Ramsey savaşirlar ardından Sansa stark belirirdiKöşeye sıkışan Fatihi Mara Hatun kurtarır
Videoları atayım.2.bölüm fragmanı da alttaki sahneye benzettimVideoların tamamını izleyin bi. GoT izleyen özellikle baksın
Ne demek istediğim net anlaşilir.
Dizide dümdüz günümüz istanbul türkçesiOsmanlıca kelime duymak imkansızdı. Umarı ilerde bu hatalarını teleafi ederler. Ayrıca Mara Hatunun Fatihi yolcularken Rabbim diyip sonra Allah yerine Tanrı demesi saçmaydı.
Prodüksiyon olarakgerçekten çook iyi dizi olmuş. Çekim tekniği olarak dagüzel iş çıkarmişlar ama efektler berbatti. Bu kadar emeğe o efektler yazık. Diziyi her hafta netten takip edicem.
@Çiğdem- @s.g.a.t @eskici @Yiğitt
GoT'cular videoları izleyin diye etiketliyorum
@xemrexxx @yatutarsa @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes
Rabbim diyen Allah da derdi yaniMara hatun hristiyan ayol rabbim demesi sacma esas![]()
Ay neyse su dizide Mara hatinu duzgun islerlerse yazin hizlica izlerimRabbim diyen Allah da derdi yaniBu kadar günümüz türkçesi olunca acaba oynayan kadın gerçek hayattaki konuşmasını mı yaptı
Genelde tanrı diyen insan bela okurken Allah derler. Çünkü kalıba yerleşmiştir
![]()
GoT'dan bana ne? Overrated bir dizi.Dün gece izledim ama yoru yapacak zamanım olmadi. Dizi möthüş bişey olmuşKadın kadro gerçekten çok pasif kalmişlar fakat erkek kadro çok iyi olmuş.
Dizinin Kostantiniyye atmosferini çoook beğendimKostantinos'un Fatihi öldüremedik haberini aldiği sahne sanki GoT'ta Demir Tahta oturuyor gibi
Final sahnesinde Çandarlı'nın önderliğinde yeni çerilerin ayaklanması ve Fatihe karşi gelecek gibi sıralanmaları ve Mara Hatun'un birden atlılarla gelmesi sanki Sansa Stark'ın, Serçe Parmkla hazırladiği plan gibiydi. Jon Snow ve Ramsey savaşirlar ardından Sansa stark belirirdiKöşeye sıkışan Fatihi Mara Hatun kurtarır
Videoları atayım.2.bölüm fragmanı da alttaki sahneye benzettimVideoların tamamını izleyin bi. GoT izleyen özellikle baksın
Dizide dümdüz günümüz istanbul türkçesiOsmanlıca kelime duymak imkansızdı. Umarı ilerde bu hatalarını teleafi ederler. Ayrıca Mara Hatunun Fatihi yolcularken Rabbim diyip sonra Allah yerine Tanrı demesi saçmaydı.
Prodüksiyon olarakgerçekten çook iyi dizi olmuş. Çekim tekniği olarak dagüzel iş çıkarmişlar ama efektler berbatti. Bu kadar emeğe o efektler yazık. Diziyi her hafta netten takip edicem.
İzlemiyormusun 😱GoT'dan bana ne? Overrated bir dizi.
11 bölüm izlemiştim, gizli sekmeden farkı olmadığı için diğer bölüme geçme gibi bir istek içimde hiç oluşmadı. Öylece yarıda bıraktım.İzlemiyormusun 😱
Aslında devam etseydin sabit sekme olurdu11 bölüm izlemiştim, gizli sekmeden farkı olmadığı için diğer bölüme geçme gibi bir istek içimde hiç oluşmadı. Öylece yarıda bıraktım.
Kenan'ın en önde olması lazımdı![]()
Dün gece izledim ama yoru yapacak zamanım olmadi. Dizi möthüş bişey olmuşKadın kadro gerçekten çok pasif kalmişlar fakat erkek kadro çok iyi olmuş.
Bizim ki daha iyi olmuş, GoT da neymiş.![]()
Aaa Taht Oyunları Gibi şeyden ibaret bir diziyi ecünnülerin ön planda bile olmayan edepli dizimizle nasıl kıyaslıyorsun @Forumdash seni @xemrexxx i kınıyoruzMara hatun hristiyan ayol rabbim demesi sacma esas![]()
Aaa yok unutmuşum sana yabancılara yönel diyordumİzleyemiyoruz
Bakıyorum da çok sevindim sende izleyemediğimize![]()
Şu şey yapanlar dediğin diziyi bi izle öyle konuş... @xemrexxx in arşivinin ağzıyla konuşmaAaa Taht Oyunları Gibi şeyden ibaret bir diziyi ecünnülerin ön planda bile olmayan edepli dizimizle nasıl kıyaslıyorsun @Forumdash seni @xemrexxx i kınıyoruz
@Yiğitt ve @eskici konuda en mantıklı konuşanlar olmuşlar onları kutluyoruz![]()
Taht oyunları ve muhteşemden 10 gömlek üstünüz diyorum ayoll
Senin pcde sorun var galibaTaht oyunları ve muhteşemden 10 gömlek üstünüz diyorum ayoll
Aaa saat kaç bu aradaBilgisayaımda 4 :15 ama telefonumda 3 :15 : F @Harunnn60 @kerem
Saat 1.20 geçiyor bizdeTaht oyunları ve muhteşemden 10 gömlek üstünüz diyorum ayoll
Aaa saat kaç bu aradaBilgisayaımda 4 :15 ama telefonumda 3 :15 : F @Harunnn60 @kerem
Aaa pc kafasına göre saatı ileri yada geri alıyorSenin pcde sorun var galiba3.19 saat suan
Zaten boşluklu yazıyorsun zor okuyorum yazdıklarını![]()
Aaa doğruya sizin orayla bura bir olmazSaat 1.20 geçiyor bizde
Birazdan bizdw saatler ileriye alınacak ama![]()