20 Yaşında gibi görünmüyor mu çekemedin yine ayoll bir de bana kıskanc dersinheee gördüm 16 yaşında çocuğu oynuyor![]()
20 Yaşında gibi görünmüyor mu çekemedin yine ayoll bir de bana kıskanc dersinheee gördüm 16 yaşında çocuğu oynuyor![]()
Müzikler konusuna bende katılıyorumkız ilk 20 dk yi izledim de sülonun odasında kenanın babası 2.murat ölüyor; kenanın küçüklüğü biz safiye sultanın sürgün edildiğ ieski sarayda koşturuyor ; 2. murat darbeci hai n şehzade mustinin kıyafetini giymiş😱 @yatutarsa 😱 müzikler desen aynı resmen timoş diziden elde ettiği ka kar etmiş dekoruikıyafeti satarak bu diziye😱@Forumdash @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat
kız @Harunnn60 22 yaşında değil mi kenan nasıl 20 göstersin😱20 Yaşında gibi görünmüyor mu çekemedin yine ayoll bir de bana kıskanc dersin![]()
![]()
![]()
21 Yasında @Harunnn60 yanı Kenan dan büyükkız @Harunnn60 22 yaşında değil mi kenan nasıl 20 göstersin😱
kız şahin girayın tutulduğu yerde şehzade orhan tutuluyor 😱
Oooo eline not defteri al böyle zorlanma Muhteşemle ben zer yerleri tek tek not etkız şahin girayın tutulduğu yerde şehzade orhan tutuluyor 😱
kız farklı yer yok ki
kız farklı yer yok ki![]()
![]()
![]()
Harem odaları yokaaa hatice sultanın sarayını kenana saray yapmışlar 😱
kız daha 40. dk deyim ayrıca daha @ozgur2113 ün sedefi yok o gelince harem de geli,rHarem odaları yok![]()
![]()
![]()
Bölüm boyunca yok haremkız daha 40. dk deyim ayrıca daha @ozgur2113 ün sedefi yok o gelince harem de geli,r![]()
sedefi @ozgur2113 büşra develi yi @Aserat hazal filizi @sokak sanati leyla tanları @cookies seviyor bu defa bana gerek kalmadan üstüne çullanır seni yok ederler kadın oyunculara laf edertsenBölüm boyunca yok harem
Aaa o kız yoktu Bölümde evet![]()
maşallah ne hafıza my ile ilgili bişeyi unutmamış
Aaa tövbe tövbe beni diziye çekmek için 1.bölümde sürmemişler 😱😱😱sedefi @ozgur2113 büşra develi yi @Aserat hazal filizi @sokak sanati leyla tanları @cookies seviyor bu defa bana gerek kalmadan üstüne çullanır seni yok ederler kadın oyunculara laf edertsen![]()
Herifin izleme amacı o zaten hele bölüm bitsin uzun bir açıklama yazısı gelir bunu şunu bizden almıslar diye şuan not ediyormaşallah ne hafıza my ile ilgili bişeyi unutmamış![]()
kız bu adam kösemde de yeniçeri ağasıydı 😱Aaa tövbe tövbe beni diziye çekmek için 1.bölümde sürmemişler 😱😱😱
Aaa hangisi cnmkız bu adam kösemde de yeniçeri ağasıydı 😱
KIZ şu yeniçeri ocağındaki adam işteAaa hangisi cnm![]()
işi güç yok başka heraldeHerifin izleme amacı o zaten hele bölüm bitsin uzun bir açıklama yazısı gelir bunu şunu bizden almıslar diye şuan not ediyor![]()
![]()
@xemrexxx
Aaa isim foto atarsın sonra böyle hatırlayamamKIZ şu yeniçeri ocağındaki adam işte![]()