Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Bu şekilde aslında daha iyi olmuş bu açıdan oldukça sürpriz olmus:A

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aa evet yemek sahnesini görünce kemalde orda ben sandım hep birlikte aile tablosu çiziyorlar :F emirin öldü sahneyide öyle dikkatli bakmamıştım kemalin ölmesi süpriz oldu bana :A

ama eğer emir ölüpte kemal yaşasaydı çok saçma olurdu böyle daha dengeli olmuş gerçi :A

Bitirdin demek efsaneyi.:(
Finali izlettim sana ama sen sadece Kaan'a odaklanmışsın nedense:A
bebeğin bile seçimleri @Çiğdem- @Dosi ve @vadikızı ndan daha iyi :A @destere @Yiğitt @cookies @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @mrt-06

Kemal'immm. :( Duygusal bir final oldu, ben üzüldüm. :T

Bu şekilde aslında daha iyi olmuş bu açıdan oldukça sürpriz olmus:A

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitirdin demek efsaneyi.:(
Finali izlettim sana ama sen sadece Kaan'a odaklanmışsın nedense:A
Bugün Atm den para çekmek için beklerken , bunu duydum biraz süredir dinlemedim için bir ürperdim etrafıma baktım hemen :F Önümde duran oğlanın telefonu çalıyormuş :A

İnsan biraz dinlemedikten sonra çevresinden aniden duyunca bir ürperiyor Emir den dolayı :A :A :A

Bugün Atm den para çekmek için beklerken , bunu duydum biraz süredir dinlemedim için bir ürperdim etrafıma baktım hemen :F Önümde duran oğlanın telefonu çalıyormuş :A

İnsan biraz dinlemedikten sonra çevresinden aniden duyunca bir ürperiyor Emir den dolayı :A :A :A

IPhone'dan bi ses bu. Bende yapmıştım bi ara telefonuma. Çok dikkat çekici.:F

Yeni mi duydun, şimdi herkes bunu kullanıyor. Emir Kozcuoğlu ahhh :(

bu zil sesi onunla meşhur oldu aslında çok çok iyi:A:A

Yeni mi duydun, şimdi herkes bunu kullanıyor. Emir Kozcuoğlu ahhh :(
bu zil sesi onunla meşhur oldu aslında çok çok iyi:A:A
IPhone'dan bi ses bu. Bende yapmıştım bi ara telefonuma. Çok dikkat çekici.:F
Aaa yok çok duymuştum ama şu son 1-2 aydır duymuyordum dinlemiyordumda biraz hafızamdan gitmişti oyüzden birden tekrar duyunca bir ürperdim :F :F :F

Emir sahnelerine bakmaya başladım tekrar @sokak sanati :A :A :A

Aaa youtubede b u video karşıma çıktı tekrar bir seyrettim :A

Herkes manyak ayoll herkes birbirine saldırıyor :F Kemal Nihalin ailesine sonra Emir Kemal ve Emirin babası Kemal o arada Leyla ile Nihalin babası :F En son Emir Fotoğrafçıya vurup noktayı koyuyor bu manyak sahneye :F :F :F @sokak sanati @Yiğitt @turkuazz

Allah var bu da çok güzel bir diziydi ÇARŞAMBA geceleri netten izlerdim. Hiç unutulmadı bu da unutulmayacak. :( :T

594b6305c9de3d192c8e3e47.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan