Diziden anlıyorsunAllah var bu da çok güzel bir diziydi ÇARŞAMBA geceleri netten izlerdim. Hiç unutulmadı bu da unutulmayacak.
Diziden anlıyorsunAllah var bu da çok güzel bir diziydi ÇARŞAMBA geceleri netten izlerdim. Hiç unutulmadı bu da unutulmayacak.
Aaa sen de yanı o gıcık Kemal tutulurmu Emir varkan @sokak sanati ile her bölüm yorumumda saydırıyorduk Gıcık Kemaleayyy allahım senin düşman olmadığın bi kendin var heralde,herkese niye düşmansın sebep ne,sadist seni
öyle bi taşa saydıranı allah çarpar seni de çarpmış zatenAaa sen de yanı o gıcık Kemal tutulurmu Emir varkan @sokak sanati ile her bölüm yorumumda saydırıyorduk Gıcık Kemale
ayyy allahım senin düşman olmadığın bi kendin var heralde,herkese niye düşmansın sebep ne,sadist seni
ayol çiğdem sarışın -bebek poposu kıvamında pürüzsüz ve kaslı erkek seviyor ondan laf ediyorBurakın Çağatay gibi baş düşmanıyım @xemrexxx in baş herifidir
Siz @serhatt ile o hanzo kılıklıyı sevmeye devam edinayol çiğdem sarışın -bebek poposu kıvamında pürüzsüz ve kaslı erkek seviyor ondan laf ediyor
kız seninkiler yumuşak çıkıyor ama hep derdin büyükSiz @serhatt ile o hanzo kılıklıyı sevmeye devam edin
O ne anlar be erkektenayol çiğdem sarışın -bebek poposu kıvamında pürüzsüz ve kaslı erkek seviyor ondan laf ediyor
Hanzo seviyoruz tatlım biz daha taş oluyorar çünküSiz @serhatt ile o hanzo kılıklıyı sevmeye devam edin
O ne anlar be erkekten
Hahah Aaa doğru siz ben den daha iyi anlıyorsunuzkız seninkiler yumuşak çıkıyor ama hep derdin büyük
erkek uzmanıyım kızım ben,profum hatta bana sor senHahah Aaa doğru siz ben den daha iyi anlıyorsunuz
Diziden anlıyorsun
Hahah Aaa doğru siz ben den daha iyi anlıyorsunuz
@batuhankaralar in yaptığı sokak seysinin de savunduğu diziden karakterden ne hayır gelir ki işte Filistin'de aile yapısına zarar veriyormus kara sevda ve emir kozcuoglu @destere @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @Dosi @vadikızı @denizz19 @dreamy @Billy Kane @ozgur2113 @Maskeli Fedaierkek uzmanıyım kızım ben,profum hatta bana sor sen
Zarar verir tabi Allahın psikopatı@batuhankaralar in yaptığı sokak seysinin de savunduğu diziden karakterden ne hayır gelir ki işte Filistin'de aile yapısına zarar veriyormus kara sevda ve emir kozcuoglu @destere @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @Dosi @vadikızı @denizz19 @dreamy @Billy Kane @ozgur2113 @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 62354
@batuhankaralar in yaptığı sokak seysinin de savunduğu diziden karakterden ne hayır gelir ki işte Filistin'de aile yapısına zarar veriyormus kara sevda ve emir kozcuoglu @destere @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @Dosi @vadikızı @denizz19 @dreamy @Billy Kane @ozgur2113 @Maskeli Fedai
Sus kiz sen güddük AyşeBurda omu yazıyor şimdi ayol dizi dünyasının en efsane karakteridir Emir Kozcuoğlu ya
Sus kiz sen güddük Ayşe
Bu kalite oraya çok gelirmiş zaten@batuhankaralar in yaptığı sokak seysinin de savunduğu diziden karakterden ne hayır gelir ki işte Filistin'de aile yapısına zarar veriyormus kara sevda ve emir kozcuoglu @destere @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @Dosi @vadikızı @denizz19 @dreamy @Billy Kane @ozgur2113 @Maskeli Fedai
Diziden anlıyorsun
Aaa sen de yanı o gıcık Kemal tutulurmu Emir varkan @sokak sanati ile her bölüm yorumumda saydırıyorduk Gıcık Kemale
öyle bi taşa saydıranı allah çarpar seni de çarpmış zaten
Burda omu yazıyor şimdi ayol dizi dünyasının en efsane karakteridir Emir Kozcuoğlu ya
kız @kerem senin ilgi görmez dediğin dizilerden sonra oyuncular da ispanyol dergilerine sayfalarca röportaj vermeye başlamış git merkel teyzemle konuş da ispanyayı ab den atsın @Forumdash da üzüntülü tabisi @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazzBu kalite oraya çok gelirmiş zaten
Senin ve senin tayfan için mankenkenki halini de koymuşlarkız @kerem senin ilgi görmez dediğin dizilerden sonra oyuncular da ispanyol dergilerine sayfalarca röportaj vermeye başlamış git merkel teyzemle konuş da ispanyayı ab den atsın @Forumdash da üzüntülü tabisi @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 67219
O hallerinin gideri daha azSenin ve senin tayfan için mankenkenki halini de koymuşlar
İspanya yakında yıkılacak ülkeler listesinin başını götürüyor. Son zamanlarda kalite olarak Türkiye'nin seviyesine indi iniyor gibiydi, inşallah yıkılır.kız @kerem senin ilgi görmez dediğin dizilerden sonra oyuncular da ispanyol dergilerine sayfalarca röportaj vermeye başlamış git merkel teyzemle konuş da ispanyayı ab den atsın @Forumdash da üzüntülü tabisi @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 67219