Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Allah var bu da çok güzel bir diziydi ÇARŞAMBA geceleri netten izlerdim. Hiç unutulmadı bu da unutulmayacak. :( :T

594b6305c9de3d192c8e3e47.jpg
Diziden anlıyorsun:Z

Hahah Aaa doğru siz ben den daha iyi anlıyorsunuz :A :A :A

erkek uzmanıyım kızım ben,profum hatta bana sor sen :A:A:A
@batuhankaralar in yaptığı sokak seysinin de savunduğu diziden karakterden ne hayır gelir ki işte Filistin'de aile yapısına zarar veriyormus kara sevda ve emir kozcuoglu :A @destere @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @cookies @Dosi @vadikızı @denizz19 @dreamy @Billy Kane @ozgur2113 @Maskeli Fedai

DpNTyoYVAAE9ITP.jpeg

• Harika
Reactions: 12.Adam
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Aaa sen de yanı o gıcık Kemal tutulurmu Emir varkan :A @sokak sanati ile her bölüm yorumumda saydırıyorduk Gıcık Kemale :A:A:A
öyle bi taşa saydıranı allah çarpar :A:A seni de çarpmış zaten:kiki::kiki:
:A:ABurda omu yazıyor şimdi ayol dizi dünyasının en efsane karakteridir Emir Kozcuoğlu ya
Bu kalite oraya çok gelirmiş zaten :A
kız @kerem senin ilgi görmez dediğin dizilerden sonra oyuncular da ispanyol dergilerine sayfalarca röportaj vermeye başlamış git merkel teyzemle konuş da ispanyayı ab den atsın :A @Forumdash da üzüntülü tabisi :A @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz
D4bekRPWwAAlS2B.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
kız @kerem senin ilgi görmez dediğin dizilerden sonra oyuncular da ispanyol dergilerine sayfalarca röportaj vermeye başlamış git merkel teyzemle konuş da ispanyayı ab den atsın :A @Forumdash da üzüntülü tabisi :A @xBUGRAx @Aserat @Dosi @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 67219
İspanya yakında yıkılacak ülkeler listesinin başını götürüyor. Son zamanlarda kalite olarak Türkiye'nin seviyesine indi iniyor gibiydi, inşallah yıkılır. :A