Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Kemal bence mal :A :A En evmediğim karakter her hareketi ya off sen ne malsın dedirtiyor :A Emir benim de favorim ayrıca şu Emire aşık olan Kemalin kız kardeşi var ya tam salaklık ve kötülük abidesi :F

Zaten Kemal'i seven tek kişi @xemrexxx oda böğründe ki kıllarını seviyor.:A

Zeynep'e çok ağır konuştun. O aşıktı yaa. Ben seviyorum onun Emir'e aşkını ama favorim tabi ki Emir ile Nihan Shiplemesi. İkisi de muhteşem oynuyor :bhr:

Zaten Kemal'i seven tek kişi @xemrexxx oda böğründe ki kıllarını seviyor.:A

Zeynep'e çok ağır konuştun. O aşıktı yaa. Ben seviyorum onun Emir'e aşkını ama favorim tabi ki Emir ile Nihan Shiplemesi. İkisi de muhteşem oynuyor :bhr:
kemali sevmekte ne bileyim yani :A Mal mal hareketleri var :A

@Çiğdem de seviyor artık :A @Dosi @Angelica @serhatt bayıluyor zaten :A

Yeni dizisinde Tarzan karakteri canlandırdığı içn sevmiş olabilirler:A

kemali sevmekte ne bileyim yani :A Mal mal hareketleri var :A

Katılıyorum. Böyle konuşup Emre'nin şimşeklerini üstüne çektin saldırır şimdi sana:A

Bi duvarlara sürte sürte ağlama sahnesi var komedi:F Birde her şeyi biliyor gibi hareketleri. Tam sinir :A

Yeni dizisinde Tarzan karakteri canlandırdığı içn sevmiş olabilirler:A

Katılıyorum. Böyle konuşup Emre'nin şimşeklerini üstüne çektin saldırır şimdi sana:A

Bi duvarlara sürte sürte ağlama sahnesi var komedi:F Birde her şeyi biliyor gibi hareketleri. Tam sinir :A
Katılıyorum resmen oyunculuğu da yok robot gibi :A

yine yeni yeniden...dizinini tekrarları Starda..keyif aldım bir daha bakınca..diziye bakınca hala kalite tarzı dizilerin bulunduğunu anlıyorsunuz..
kara_sevda_50_bolum_mobil_1920x1080.jpg

@Yiğitt @Emre Ozansoy @Dosi @sokak sanati @12.Adam @cookies

• Harika
Reactions: Turkuazz