Ay susar mısın az ötede depresyona gir Esma Sultan'ı izliyomİspanya yakında yıkılacak ülkeler listesinin başını götürüyor. Son zamanlarda kalite olarak Türkiye'nin seviyesine indi iniyor gibiydi, inşallah yıkılır.
Ay susar mısın az ötede depresyona gir Esma Sultan'ı izliyomİspanya yakında yıkılacak ülkeler listesinin başını götürüyor. Son zamanlarda kalite olarak Türkiye'nin seviyesine indi iniyor gibiydi, inşallah yıkılır.
E tabii son haftalarınız, vedalaşmak şart.Ay susar mısın az ötede depresyona gir Esma Sultan'ı izliyom
Alnının akıyla 87 bölüm 3 sezon yerinden oynamadan bitiyorE tabii son haftalarınız, vedalaşmak şart.
Defolup gitsin ki diplerde olan türk dizi kalitesinin ortalaması yükselsin bari.Alnının akıyla 87 bölüm 3 sezon yerinden oynamadan bitiyor
Hoşt senin europeda bizim Ka kalitelisi yokDefolup gitsin ki diplerde olan türk dizi kalitesinin ortalaması yükselsin bari.
Evet o yüzden her konuda bize özeniyorsunuz.Hoşt senin europeda bizim Ka kalitelisi yok
TV konusunda hep Kore ve ABD den alıyoruz hoşt yalancıEvet o yüzden her konuda bize özeniyorsunuz.
"TV konusunda"TV konusunda hep Kore ve ABD den alıyoruz hoşt yalancı
ay bir git işine avrupanın ortasında yozgattan bile düşük bir IQ ile nasıl yaşıyorsun skandal resmen demek pompy reyisi göndersek 5 yıla almanyaya şansölye olacak"TV konusunda"
Kendin bile Türkiyelilerin düşük IQ'ya sahip olduklarını söylüyorsun, bana söyleyecek laf bırakmadın.ay bir git işine avrupanın ortasında yozgattan bile düşük bir IQ ile nasıl yaşıyorsun skandal resmen demek pompy reyisi göndersek 5 yıla almanyaya şansölye olacak
bak aratınca d,rekt çıkıyor senin gibi olmayan şeyleri ne iddia edicemKendin bile Türkiyelilerin düşük IQ'ya sahip olduklarını söylüyorsun, bana söyleyecek laf bırakmadın.
Pompy muhteşem ingilizcesiyle senin gibileri şimdiden solladı. Yakında onu da başarır.
Diziden anlıyorsun
Aaa sen de yanı o gıcık Kemal tutulurmu Emir varkan @sokak sanati ile her bölüm yorumumda saydırıyorduk Gıcık Kemale
öyle bi taşa saydıranı allah çarpar seni de çarpmış zaten
Burda omu yazıyor şimdi ayol dizi dünyasının en efsane karakteridir Emir Kozcuoğlu ya
Bu kalite oraya çok gelirmiş zaten
Senin ve senin tayfan için mankenkenki halini de koymuşlar
Kuduruk karılara bakım hele oğlanı nasıl çekiyorlar @Dosi @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @BullyKendin bile Türkiyelilerin düşük IQ'ya sahip olduklarını söylüyorsun, bana söyleyecek laf bırakmadın.
Pompy muhteşem ingilizcesiyle senin gibileri şimdiden solladı. Yakında onu da başarır.
Ne de güzel konuşuyor
Benim olmalı 👄
Severdi rahmetli @sokak sanati
Bu dediğini ss alıp Rachel'e atacağım.Severdi rahmetli @sokak sanati
At at selamımı da söyle Gıcık olur da döner belki hemBu dediğini ss alıp Rachel'e atacağım.
Dizi aşırı akıcı şuanda 62.bölümdeyim . 14.bölüm durgun diye diziyi bırakacaktım @sokak sanati sağ olsun yorumlarıyla devam etmeme yardımcı oldu
Kemal bence mal En evmediğim karakter her hareketi ya off sen ne malsın dedirtiyor Emir benim de favorim ayrıca şu Emire aşık olan Kemalin kız kardeşi var ya tam salaklık ve kötülük abidesiArada bölüm yorumu yaparsın bizde yaadetmiş oluruz Emir Kozcuoglu'nu
Favori karakterin kim? Kemalse @Çiğdem ve benden çekeceğin var