Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

İspanya yakında yıkılacak ülkeler listesinin başını götürüyor. Son zamanlarda kalite olarak Türkiye'nin seviyesine indi iniyor gibiydi, inşallah yıkılır. :A
Ay susar mısın az ötede depresyona gir Esma Sultan'ı izliyom:A

ay bir git işine avrupanın ortasında yozgattan bile düşük bir IQ ile nasıl yaşıyorsun skandal resmen demek pompy reyisi göndersek 5 yıla almanyaya şansölye olacak :A
Kendin bile Türkiyelilerin düşük IQ'ya sahip olduklarını söylüyorsun, bana söyleyecek laf bırakmadın. :A

Pompy muhteşem ingilizcesiyle senin gibileri şimdiden solladı. Yakında onu da başarır. :Z

Kendin bile Türkiyelilerin düşük IQ'ya sahip olduklarını söylüyorsun, bana söyleyecek laf bırakmadın. :A

Pompy muhteşem ingilizcesiyle senin gibileri şimdiden solladı. Yakında onu da başarır. :Z
bak aratınca d,rekt çıkıyor senin gibi olmayan şeyleri ne iddia edicem :A
https://www.google.com/search?sourc....0..0i131j0j0i22i30j0i22i10i30i19.FiYXCXoFah0

sana cookie ile veda edeyim bu gifi @Sherlock ve @Dosi için saklamıştım ama sen hakettin :A

Diziden anlıyorsun:Z
Aaa sen de yanı o gıcık Kemal tutulurmu Emir varkan :A @sokak sanati ile her bölüm yorumumda saydırıyorduk Gıcık Kemale :A :A :A
öyle bi taşa saydıranı allah çarpar :A:A seni de çarpmış zaten:kiki::kiki:
:A:ABurda omu yazıyor şimdi ayol dizi dünyasının en efsane karakteridir Emir Kozcuoğlu ya
Bu kalite oraya çok gelirmiş zaten :A
Senin ve senin tayfan için mankenkenki halini de koymuşlar:A

Kuduruk karılara bakım hele oğlanı nasıl çekiyorlar :A @Dosi @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Bully

Dizi aşırı akıcı şuanda 62.bölümdeyim . 14.bölüm durgun diye diziyi bırakacaktım @sokak sanati sağ olsun yorumlarıyla devam etmeme yardımcı oldu :D

Arada bölüm yorumu yaparsın bizde yaadetmiş oluruz Emir Kozcuoglu'nu:Z

Favori karakterin kim? Kemalse @Çiğdem ve benden çekeceğin var:A

• Güldürdün
Reactions: gözlemci
Arada bölüm yorumu yaparsın bizde yaadetmiş oluruz Emir Kozcuoglu'nu:Z

Favori karakterin kim? Kemalse @Çiğdem ve benden çekeceğin var:A
Kemal bence mal :A :A En evmediğim karakter her hareketi ya off sen ne malsın dedirtiyor :A Emir benim de favorim ayrıca şu Emire aşık olan Kemalin kız kardeşi var ya tam salaklık ve kötülük abidesi :F

• Harika
Reactions: sokak sanati