Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

O diziyi bırakmak yürek ister o da tek bende....

Şükür kurtuldun.:A Valla 2 saat sıkıntıdan patlar insan iğrenç.:A

aaa bilmiyorum baya aklım karısırdı oyüzden kara sevdayı bitince izlemem iyi olmuş :A

2.sezon başlasaydım hangisini izleyecem baya arada kalırdım efe ve sen kafamı ütülerdiniz :A :A :A

Ben konuya almazdım seni izlemezsen:A Hem @EFE UYSAL 'da seviyor Emir'i oda bizle izlerdi.:A

1 sezon daha Kemal'e katlanamazdım:(

Ay yapımın en iyi dizileri arasındadır Kara Sevda:z:z
Diriliş yeni düşman kazandı süper. Meryem kötü reytingden Somayı bitince iyice sinir olursun Ertuş'a:A
Ay yapımın en iyi dizileri arasındadır Kara Sevda:z:z
Az kalmış, hadi geçmiş olsun. :Z :A
74.Bölüm Final

aaa ohaaa gıcık kemalde öldü ayoll 😱😱😱 ben emir öldü kemal ölmedi sanıyordum çünkü son sahneye bakmıstım tv den kemal yemek masasındaydı meğerse hayaleti ordaymış :A :A :A

Haftalardır kafama takıyordum emir öldü kemal nihal ile mutlu mesut nasıl yazdı senaristler diye kemalinde ölmesiyle biraz tatmin oldum emir kavuşamıyorsa kemalde kavuşamaz :Z:Z:Z

74.Bölüm Final

aaa ohaaa gıcık kemalde öldü ayoll 😱😱😱 ben emir öldü kemal ölmedi sanıyordum çünkü son sahneye bakmıstım tv den kemal yemek masasındaydı meğerse hayaleti ordaymış :A :A :A

Haftalardır kafama takıyordum emir öldü kemal nihal ile mutlu mesut nasıl yazdı senaristler diye kemalinde ölmesiyle biraz tatmin oldum emir kavuşamıyorsa kemalde kavuşamaz :Z:Z:Z
Kemal'immm. :( Duygusal bir final oldu, ben üzüldüm. :T

74.Bölüm Final

Haftalardır kafama takıyordum emir öldü kemal nihal ile mutlu mesut nasıl yazdı senaristler diye kemalinde ölmesiyle biraz tatmin oldum emir kavuşamıyora kemalde kavuşamaz :Z:Z:Z

Bende mesajlarda fark ettim bu şekilde yazdığını niye böyle yazıyor diyordum son sahnede Kemalle Nihanı izlemissin:A

Bende mesajlarda fark ettim bu şekilde yazdığını niye böyle yazıyor diyordum son sahnede Kemalle Nihanı izlemissin:A
aaa ben kemalin öldüğünü bilmiyordum emiri kemal öldürdü diye biliyordum oyüzden canım sıkılıyordu zaten :F iyiki @sokak sanati yada sen kemal ölmedi demediniz :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan