AAA bende 69 u izleyecem merak ettim bu gece 69 izler yarında 70 izleyip gündüz yorumumu yaparım
Gündüzde bir sürü etiket yollamışsınız hepsine gülüp geçtim yazamadım.
AAA bende 69 u izleyecem merak ettim bu gece 69 izler yarında 70 izleyip gündüz yorumumu yaparım
Taylorun konusundan sen zaten oraya cevap ayzmak istemezdin @Harunnn60Gündüzde bir sürü etiket yollamışsınız hepsine gülüp geçtim yazamadım.
Taylorun konusundan sen zaten oraya cevap ayzmak istemezdin @Harunnn60
rihannayı geçerseNiye ki. Taylor'a çok gıcık olmuyorum. Katy'yine bitirdiği için az sempatim bile var
rihannayı geçerse
69 ve 70 de yorum yapayım gecede 71 72 gelir son 2 bölümde 3 eylülde tamamlarımRihanna ile kapışması pek mümkün değil. Rihanna'nın rakibi Beyonce gibi Queenler
69 ve 70 de yorum yapayım gecede 71 72 gelir son 2 bölümde 3 eylülde tamamlarım
aaa olaylar çok karıştı bu gıcık kemal emiri köşeye şıkıştırıp boşanma imzası aldı boşandılar ama emirde zeynep ile kemali gıcık etmek için nikahlandı
keşke emir şu kurbağa gözlü nihali unutup zeynep ve doğacak çocuğunu seçseydi
emir asu ile plan kurdular asu leylayı öldürse emirin planı tutucaktı ama kafasız nihali öldürmeye çalıstı leylada onu gebertti artık gebermiştir bence kurtulduk
bu sefer geberir herhalde onun yüzünden emirin planıda tutmucak şu leylayı gebertseydiLeyla hapse girecek galiba Asu büyük şok yaşatacak yine sana
71 ve 72 yorum yapayım son 2 bölümüde 3 eylülde izler tamamlarımLeyla hapse girecek galiba Asu büyük şok yaşatacak yine sana
71 ve 72 yorum yapayım son 2 bölümüde 3 eylülde izler tamamlarım
aaa gebermedi yine bu ecünnü 😕😕😕 leyla hapise düştü gıcık kemalde emiri yakalattırmaya çalıstı aaa zeynepe zaten gereksiz buluyordum geçen haftalar az ısınmıştım ama yine gıcık oldum çocuğunu yine düşürdü 2.kez
emirin yeni bir adamı var eski bir komando çok iyi bir karakter işte emire böyle adamlar lazım diziye büyük renk kattı aa tabi emirin diğer siyah uzun saçlı adamıda çok sadık iyi birisi yanı tufan gibi değiller
ohaa ayy bu nasıl bir sahnedir emirin oyunculuğu zekası 😱😱😱 ben yarışma finaline bunu koyardım 1 oyuncuyu bukadar ön plana çıkartan sahne olur o kurnazlık neydi öyle şu bölüme kadar bitmeye 2 bölüm kaldı en iyi emir sahnesi ve performansıydı
Bu sahne daha iyi bence ama sen blrsin cnm sonucta rakibiz sonra kaybedersin bana plan kurdun diye başımıbn etini yersinÖnerin için sağol ama Zeynep'i kapı dışı ettiği sahneyi kullanacağım.
Bu sahne daha iyi bence ama sen blrsin cnm sonucta rakibiz sonra kaybedersin bana plan kurdun diye başımıbn etini yersin
Az kalmış, hadi geçmiş olsun.71 ve 72 yorum yapayım son 2 bölümüde 3 eylülde izler tamamlarım
aaa gebermedi yine bu ecünnü 😕😕😕 leyla hapise düştü gıcık kemalde emiri yakalattırmaya çalıstı aaa zeynepe zaten gereksiz buluyordum geçen haftalar az ısınmıştım ama yine gıcık oldum çocuğunu yine düşürdü 2.kez
emirin yeni bir adamı var eski bir komando çok iyi bir karakter işte emire böyle adamlar lazım diziye büyük renk kattı aa tabi emirin diğer siyah uzun saçlı adamıda çok sadık iyi birisi yanı tufan gibi değiller
ohaa ayy bu nasıl bir sahnedir emirin oyunculuğu zekası 😱😱😱 ben yarışma finaline bunu koyardım 1 oyuncuyu bukadar ön plana çıkartan sahne olur o kurnazlık neydi öyle şu bölüme kadar bitmeye 2 bölüm kaldı en iyi emir sahnesi ve performansıydı
Planı zekası bu sahnede zirve yaptı bencede şu komando adam daha önce gelseydi keşke emirin sadık adamı olunca kemali kolay yeniyor bu tufan hep bozuyordu planlarıYok çok oyunculuk gerektiren bi sahne değil. Ama Emir efsane plan yaptı. Fena ters köşe oldum.
hhahah yarın 2 bölümü bitiririm finali sons ahneye bakmıstım emirin ölümüne ama bütünlük olarak bilmiyorum bakalım nasıl ama eleştiri yaparım sanırımAz kalmış, hadi geçmiş olsun.
Planı zekası bu sahnede zirve yaptı bencede şu komando adam daha önce gelseydi keşke emirin sadık adamı olunca kemali kolay yeniyor bu tufan hep bozuyordu planları
hhahah yarın 2 bölümü bitiririm finali sons ahneye bakmıstım emirin ölümüne ama bütünlük olarak bilmiyorum bakalım nasıl ama eleştiri yaparım sanırım
aaa evet şu siyah saçlı oda iyiydi emiri sattı sandım ama oda planı çıktıO adam her şeyi yapıyordu. Mehmette süperdi. Son 10 bölüm onlar götürdü Emir'i. Adamlar tam terminator
aaa evet şu siyah saçlı oda iyiydi emiri sattı sandım ama oda planı çıktı
aaa 3.sezonuda olsaydı keşkede birlikte izleseydik 20 gün sonra
Hhahah aa oda doğru ayoll okadar bela geçiyor başlarından sonra hiçbirşey olmamış gibi nihal ile evcilik sahneleri çok sıkıcı oluyordu gerçekten1 sezon daha Kemal'e katlanamazdım
Hhahah aa oda doğru ayoll okadar bela geçiyor başlarından sonra hiçbirşey olmamış gibi nihal ile evcilik sahneleri çok sıkıcı oluyordu gerçekten
diziyi izlesem emiri tutardım manyak karakterleri seviyorum tutuyorum bliyorsun ee burakada çağatay gibi gıcığım
Hhaha öylede oldu gerçektenHarikasın Çirkinim.
aaa yok ertuğrulumu canlı izlerdim sanırımHem sen nasıl izleyecektin yoksa sende mu @Billy Kane gibi Diriliş'i bırakacaksın.