Bilmez miyim, anlayana işte kankaDeğer verdiklerimi sahiplenirim ben her zaman knk bilirisn.
Bilmez miyim, anlayana işte kankaDeğer verdiklerimi sahiplenirim ben her zaman knk bilirisn.
Malum kişi @destere mi
Malum zat gelmeden yat hemen
Evet @Harunnn60 kayışları koparmasın gece gece diye isim vermedimSahipleniyor seni işte abisi
Sorma sorma 1-2 gün birbirimizi görmeyince boşluğa düşüyoruz@Harunnn60 la @destere iyi anlaşıyor aslında
Sorma sorma 1-2 gün birbirimizi görmeyince boşluğa düşüyoruz
@Harunnn60 Beni kıskanmıyor bence @destere i benden kıskanıyor yanı oyüzden uzak tutmaya çalısıyor onu benden @kerem@Harunnn60 la @destere iyi anlaşıyor aslında
Sorma sorma 1-2 gün birbirimizi görmeyince boşluğa düşüyoruz
Aynen öyle sen gidince @destere yle tek kalacak@Harunnn60 Beni kıskanmıyor bence @destere i benden kıskanıyor yanı oyüzden uzak tutmaya çalısıyor onu benden @kerem
E tabi kayınbirader ve enişte olarak kol kola gezmeyecekler canım, adettendir@Harunnn60 Beni kıskanmıyor bence @destere i benden kıskanıyor yanı oyüzden uzak tutmaya çalısıyor onu benden @kerem
E tabi kayınbirader ve enişte olarak kol kola gezmeyecekler canım, adettendir
@xemrexxx de @destere yüzünden düşman oldu bana onları ayırdım diye @Harunnn60 da aynı sebepten yanı destereyi benden kendilerine almak istiyorlarAynen öyle sen gidince @destere yle tek kalacak
Kara kedi gibi girmişsin aralarına o zaman@xemrexxx de @destere yüzünden düşman oldu bana onları ayırdım diye @Harunnn60 da aynı sebepten yanı destereyi benden kendilerine almak istiyorlar
Hahah Aaa evet biraz öyle oldu sanırımKara kedi gibi girmişsin aralarına o zaman
Sen de yardımcı ol o zaman biraz onlaraHahah Aaa evet biraz öyle oldu sanırım
Şimdi ben @destere i bıraksam @Harunnn60 @xemrexxx oyuncak ayı çekiştirir gibi hayır benim olucak diye çocuğu ortadan ikiye parçalarlarSen de yardımcı ol o zaman biraz onlara
Orası da doğru gerçi düzelmez artık bu durumŞimdi ben @destere i bıraksam @Harunnn60 @xemrexxx oyuncak ayı çekiştirir gibi hayır benim olucak diye çocuğu ortadan ikiye parçalarlar
Oyüzden bende kalması iyidir şuan
Hahah Aaa evet yine gelmeyecek belliOrası da doğru gerçi düzelmez artık bu durum
Sabaha karşı gelir evet işlerim vardı erken uyudum o yüzden bazen oluyor öyle şeylerHahah Aaa evet yine gelmeyecek belli
Bu arada 1-2 gündür geceleri yoktun sohbetini özletme :
eskicilik dışında ne işin varSabaha karşı gelir evet işlerim vardı erken uyudum o yüzden bazen oluyor öyle şeyler
Eskicilikle uğraşıyorum işte bazen işler yoğun oluyoreskicilik dışında ne işin var
Ek işleremi meraks ardın yoksa utanma söyleEskicilikle uğraşıyorum işte bazen işler yoğun oluyor
Yok ya ne alakası var başka işe ihtiyacım yokEk işleremi meraks ardın yoksa utanma söyle
Sen Soygun dizisinide bitirdin bu arada yeni dizi önerelim sanaYok ya ne alakası var başka işe ihtiyacım yok