Netflix Jessica Jones - 2. Sezon Yorumları

Aaa yok yok @Forumdash Harunu kayış koparma konusunda samimiyetsiz buluyordu onu diyorum :F İnanma ilgi görmek için yapıyor diyordu :A :A :A

Harun forumdasa demedi tabi :F

He ben samimyetsizim yani öyle mi @Forumdash 😱:F
Şuan takıldım bakıcam.

Al işte bi tek bu konuda o kelimeyi kullanmışım @Çiğdem- @Harunnn60
upload_2018-3-9_2-42-44.png

gaga otomatik pilota almış klavyeyi aynı şeyleri sayıklayıp duruyor :))

Diziyi biz yapıyoruz tabi:A @Çiğdem- in de ağzında bakla ıslanmıyor:X
Aaa hangi konu bilmiyorum onun üzerine konuştuk sende varmıydın yokmuydun hatırlayamadım şimdi :F

Kız sen Oya'ya mı özendin :A 2 Dk da dağıttın yalan yanlış bilgiler ile bizi öyle bir savurdun :A

İzleyin sahneyi :A Oyacı çıktın başımıza :A 1:04'ten itibaren izleyin :A

Kız sen Oya'ya mı özendin :A 2 Dk da dağıttın yalan yanlış bilgiler ile bizi öyle bir savurdun :A

İzleyin sahneyi :A Oyacı çıktın başımıza :A 1:04'ten itibaren izleyin :A
Bölümü paylaşsaydın:A

Aaa yanı rol yaptığını banada ilgi gösterme oyüzden diye konusmamız dönmüştü bir sayfada ama bir bakar bulurum :A :A :A
Aramalrda cıkmadı. Hadi dediysem bile ":A" emojiyi kullanıp herifi etiketlemişimdir. Şimdi cocuk gerçek sanıcak filan:T:

İzle ama resmen Oya'nın taktiğini uyguladı :F @Çiğdem-
Merve ve Pelin birbirine giriyor yani sen ben :A Az kalsın girişecektik :A
Destere de gariba arzu gibi ağlayacaktı gecenin sonunda sanırım :A
Bölümü paylaşsaydın:A

Aramalrda cıkmadı. Hadi dediysem bile ":A" emojiyi kullanıp herifi etiketlemişimdir. Şimdi cocuk gerçek sanıcak filan:T:
Aaa yok ayoll ne ciddiye alacak goy goy ediyok senle o dönen sohbetde goy goy du o konuşmaları bulucam yarın ama o konusmalarda goy goydu tabi hem sende hatırlarsın bunak @Forumdash :F @Harunnn60

Bunların videosunu izlemem ben Snepeak 5 dakıkalık veriyorlar :F

Aaa yok ayoll ne ciddiye alacak goy goy ediyok senle o dönen sohbetde goy goy du o konuşmaları bulucam yarın ama o konusmalarda goy goydu tabi hem sende hatırlarsın bunak @Forumdash :F @Harunnn60

Alınganlıgı filan tutar şimdi neme lazım:A @Harunnn60 bu aralar samimiyetsiz ve meymenetsiz zaten:A

Ya bi izleyin lütfen aynı sahne oldu resmen :F @Forumdash :F
Tek eksik @destere :A oda olsa ona da girişirdik :A

Alınganlıgı filan tutar şimdi neme lazım:A @Harunnn60 bu aralar samimiyetsiz ve meymenetsiz zaten:A
Öyle mi canım :A konu senden açılınca bir afakanlar basıyor sana bende onu çözemedim :A

Ya bi izleyin lütfen aynı sahne oldu resmen :F @Forumdash :F
Tek eksik @destere :A oda olsa ona da girişirdik :A
Aaa yok ayoll aynısı değil numara yaptın için ilgilenme diye beni ikna etmeye çalısıyordu :F Ama işin içinde tabi ciddiyet yok ve büyük ihtimalle Harunu etiket ederek konusmusuzdur ama Harun bey genelde bizim etiketlere bakmıyor :F görmüşte olabilir görmemişte :A :A :A

Aaa yok ayoll aynısı değil numara yaptın için ilgilenme diye beni ikna etmeye çalısıyordu :F Ama işin içinde tabi ciddiyet yok ve büyük ihtimalle Harunu etiket ederek konusmusuzdur ama Harun bey genelde bizim etiketlere bakmıyor :F görmüşte olabilir görmemişte :A :A :A
Yine bir tuzağa çekiliyorum bence ikiniz tarafından :A

Biz bunlar gibi çirkefleşmemiştiriz :A

Tatlı olarak ne varmiş? Merve gece gece karnımı acıktırdı. Allahtan youtuba 2kat hızlı izleme özelliği var:A

Biz bunlar gibi çirkefleşmemiştiriz :A

Tatlı olarak ne varmiş? Merve gece gece karnımı acıktırdı. Allahtan youtuba 2kat hızlı izleme özelliği var:A
Videoya baktım bende :F Şu avatarında olans arısın ecünnüyü görünce sinirim tepeme çıkıyor Harun :A :A :A

Ayrıca bir Snepeak vermişler 5 dakıka yanı çocuğu olmuş tutmuş o hesap gibiydi Snepeak olayını yanlıs anlamıslar :F