Hahah Aaa gizlimiz saklımız yok cnmDiziyi biz yapıyoruz tabi @Çiğdem- in de ağzında bakla ıslanmıyor
Hatta samimiyetsiz buldu için kızıyordu sanırım sana o konuda @Harunnn60 .A
Hahah Aaa gizlimiz saklımız yok cnmDiziyi biz yapıyoruz tabi @Çiğdem- in de ağzında bakla ıslanmıyor
Samimiyet mi? :😕Hahah Aaa gizlimiz saklımız yok cnm
Hatta samimiyetsiz buldu için kızıyordu sanırım sana o konuda @Harunnn60 .A
Yok valla samimeyt ile ilgili bir şey demedim Desem sen derdin evet demişti diye.Samimiyet mi? :😕
Yok valla samimeyt ile ilgili bir şey demedim Desem sen derdin evet demişti diye.
@Çiğdem- entrikada beni geçtin kız şimdi
Aaa yok yok @Forumdash Harunu kayış koparma konusunda samimiyetsiz buluyordu onu diyorum İnanma ilgi görmek için yapıyor diyorduSamimiyet mi? :😕
He ben samimyetsizim yani öyle mi @Forumdash 😱Aaa yok yok @Forumdash Harunu kayış koparma konusunda samimiyetsiz buluyordu onu diyorum İnanma ilgi görmek için yapıyor diyordu
Harun forumdasa demedi tabi
Hahahah düşündükçe hatırlar gibiyim yine bir kaç şey daha @Harunnn60
Ben konuyu anlamadım. Kim kime demiş samimiyetsiz diye? Şu konuşma bile ne kadar samimiyetsizYok valla samimeyt ile ilgili bir şey demedim Desem sen derdin evet demişti diye.
@Çiğdem- entrikada beni geçtin kız şimdi
Hahah Aaa vlla pancar çorbası gibi karıştırdım ortalığı kaçayım en iyisi buradan @ForumdashHe ben samimyetsizim yani öyle mi @Forumdash 😱
Aaa yok yok @Forumdash Harunu kayış koparma konusunda samimiyetsiz buluyordu onu diyorum İnanma ilgi görmek için yapıyor diyordu
Harun forumdasa demedi tabi
Şuan takıldım bakıcam.He ben samimyetsizim yani öyle mi @Forumdash 😱
gaga otomatik pilota almış klavyeyi aynı şeyleri sayıklayıp duruyor )
Diziyi biz yapıyoruz tabi @Çiğdem- in de ağzında bakla ıslanmıyor
Aaa hangi konu bilmiyorum onun üzerine konuştuk sende varmıydın yokmuydun hatırlayamadım şimdi
Şuan takıldım bakıcam.
Al işte bi tek bu konuda o kelimeyi kullanmışım @Çiğdem- @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 58630
Aaa yanı rol yaptığını banada ilgi gösterme oyüzden diye konusmamız dönmüştü bir sayfada ama bir bakar bulurumHe ben samimyetsizim yani öyle mi @Forumdash 😱
Bölümü paylaşsaydınKız sen Oya'ya mı özendin 2 Dk da dağıttın yalan yanlış bilgiler ile bizi öyle bir savurdun
İzleyin sahneyi Oyacı çıktın başımıza 1:04'ten itibaren izleyin
Aramalrda cıkmadı. Hadi dediysem bile "" emojiyi kullanıp herifi etiketlemişimdir. Şimdi cocuk gerçek sanıcak filanAaa yanı rol yaptığını banada ilgi gösterme oyüzden diye konusmamız dönmüştü bir sayfada ama bir bakar bulurum
İzle ama resmen Oya'nın taktiğini uyguladı @Çiğdem-Bölümü paylaşsaydın
İzle ama resmen Oya'nın taktiğini uyguladı @Çiğdem-
Merve ve Pelin birbirine giriyor yani sen ben Az kalsın girişecektik
Destere de gariba arzu gibi ağlayacaktı gecenin sonunda sanırım
Aaa yok ayoll ne ciddiye alacak goy goy ediyok senle o dönen sohbetde goy goy du o konuşmaları bulucam yarın ama o konusmalarda goy goydu tabi hem sende hatırlarsın bunak @Forumdash @Harunnn60Bölümü paylaşsaydın
Aramalrda cıkmadı. Hadi dediysem bile "" emojiyi kullanıp herifi etiketlemişimdir. Şimdi cocuk gerçek sanıcak filan
Alınganlıgı filan tutar şimdi neme lazım @Harunnn60 bu aralar samimiyetsiz ve meymenetsiz zatenAaa yok ayoll ne ciddiye alacak goy goy ediyok senle o dönen sohbetde goy goy du o konuşmaları bulucam yarın ama o konusmalarda goy goydu tabi hem sende hatırlarsın bunak @Forumdash @Harunnn60
Bunların videosunu izlemem ben Snepeak 5 dakıkalık veriyorlar
Ya bi izleyin lütfen aynı sahne oldu resmen @ForumdashAaa yok ayoll ne ciddiye alacak goy goy ediyok senle o dönen sohbetde goy goy du o konuşmaları bulucam yarın ama o konusmalarda goy goydu tabi hem sende hatırlarsın bunak @Forumdash @Harunnn60
Bunların videosunu izlemem ben Snepeak 5 dakıkalık veriyorlar
Öyle mi canım konu senden açılınca bir afakanlar basıyor sana bende onu çözemedimAlınganlıgı filan tutar şimdi neme lazım @Harunnn60 bu aralar samimiyetsiz ve meymenetsiz zaten
Alınganlıgı filan tutar şimdi neme lazım @Harunnn60 bu aralar samimiyetsiz ve meymenetsiz zaten
Aaa yok ayoll aynısı değil numara yaptın için ilgilenme diye beni ikna etmeye çalısıyordu Ama işin içinde tabi ciddiyet yok ve büyük ihtimalle Harunu etiket ederek konusmusuzdur ama Harun bey genelde bizim etiketlere bakmıyor görmüşte olabilir görmemişteYa bi izleyin lütfen aynı sahne oldu resmen @Forumdash
Tek eksik @destere oda olsa ona da girişirdik
Yine bir tuzağa çekiliyorum bence ikiniz tarafındanAaa yok ayoll aynısı değil numara yaptın için ilgilenme diye beni ikna etmeye çalısıyordu Ama işin içinde tabi ciddiyet yok ve büyük ihtimalle Harunu etiket ederek konusmusuzdur ama Harun bey genelde bizim etiketlere bakmıyor görmüşte olabilir görmemişte
Aaa yok ayoll aynısı değil numara yaptın için ilgilenme diye beni ikna etmeye çalısıyordu Ama işin içinde tabi ciddiyet yok ve büyük ihtimalle Harunu etiket ederek konusmusuzdur ama Harun bey genelde bizim etiketlere bakmıyor görmüşte olabilir görmemişte
Biz bunlar gibi çirkefleşmemiştirizYine bir tuzağa çekiliyorum bence ikiniz tarafından
Biz bunlar gibi çirkefleşmemiştiriz
Tatlı olarak ne varmiş? Merve gece gece karnımı acıktırdı. Allahtan youtuba 2kat hızlı izleme özelliği var
Videoya baktım bende Şu avatarında olans arısın ecünnüyü görünce sinirim tepeme çıkıyor HarunYine bir tuzağa çekiliyorum bence ikiniz tarafından