İronunu çok severdin hayret nasıl 3.sıraya koydun
Daredevili görünce fikri değişmiş aslında 1.sırayada koyacak ama utanıyor
Klasik destere işte dediği sözleri daha sonradan yutar Ben izlediğini açık etmez diye bekliyordum ama en azından izledim dedi Gelişme var.
Kızzz durun bi hele daha black bitecek bende
Daredevili bitirdiğini bilmiyordum Hem de 2.sıraya koymuş
Daredevili biz @Çiğdem- ile ilkkez yayınladiği senesinde sana tavsiye ettiğimizde kötülüyordun. İron fistten sonraki Daredevil yorumlarını ben sana tavsiye ettiğimiz zamanki yorumlarına yordum Hem de tüm sezonu bitirdiğini bilmiyordum Ohhh olmuş iyi olmuş Bi de beğendim diyorsizde hafıza sıfırı tüketmiş sanırım artık B12 bile sizi kurtarmaz
sanki yeni duymuşlar gibi daradevili izlediğimi bundan üç dört ay önce söyledim karşılıklı yorumlaştıkta hatta , haruna ise daradevilin tüm sezonlarını kısa bir değerlendirmesini yapmıştım şimdi hepsi unutulmuş aaaa uuuu üüü sen karadeveyidemi izledin diye şaşırmış gibi yapıyorsunuz allah sizi kahretsin ne diyim )
hangisi öncelikli değerlendirmesine gelince ilk iron u izlediğim için iron fist dedim sonra daradevil i izledim ilk bir kaç bölümü atlatınca karakterlere alıştım dizi güzel gelmeye başladı gerçi ikinci sezon puniişer devesi dizinin içine etti ama karen hatrına ikinci sırada
jessica da ise tek kötü taraf zenci beygiriydi onun sahneleri azalınca jessica harika oldu
Bugün pek bir neşeli enerjik gördüm seni hayırdır Sağlı sollu laflara başladın @Forumdash @Çiğdem-sizde hafıza sıfırı tüketmiş sanırım artık B12 bile sizi kurtarmaz
sanki yeni duymuşlar gibi daradevili izlediğimi bundan üç dört ay önce söyledim karşılıklı yorumlaştıkta hatta , haruna ise daradevilin tüm sezonlarını kısa bir değerlendirmesini yapmıştım şimdi hepsi unutulmuş aaaa uuuu üüü sen karadeveyidemi izledin diye şaşırmış gibi yapıyorsunuz allah sizi kahretsin ne diyim )
hangisi öncelikli değerlendirmesine gelince ilk iron u izlediğim için iron fist dedim sonra daradevil i izledim ilk bir kaç bölümü atlatınca karakterlere alıştım dizi güzel gelmeye başladı gerçi ikinci sezon puniişer devesi dizinin içine etti ama karen hatrına ikinci sırada
jessica da ise tek kötü taraf zenci beygiriydi onun sahneleri azalınca jessica harika oldu
Black'i izlerken cani sikilmiştir yine Neyse bende gidiyim izlimBugün pek bir neşeli enerjik gördüm seni hayırdır Sağlı sollu laflara başladın @Forumdash @Çiğdem-
ilk iki bölüm aksiyonla başlıyordu ve karakterler bana anti,patik geldi bir diziyi izlemem için karakterlerin birkaçına alışmam lazım direk aksiyon kısımları benlik değil yani orda karadevenin tek başına on kişiyi indirdiği sahn boş bir sahne o sahneleri karenin bir bakışına değişmemDaredevili biz @Çiğdem- ile ilkkez yayınladiği senesinde sana tavsiye ettiğimizde kötülüyordun. İron fistten sonraki Daredevil yorumlarını ben sana tavsiye ettiğimiz zamanki yorumlarına yordum Hem de tüm sezonu bitirdiğini bilmiyordum Ohhh olmuş iyi olmuş Bi de beğendim diyor
herzamanki halim ama haklı olduğumda daha bir coşuyorum nedenseBugün pek bir neşeli enerjik gördüm seni hayırdır Sağlı sollu laflara başladın @Forumdash @Çiğdem-
Bir tatlı gözüktün bugün nedenseilk iki bölüm aksiyonla başlıyordu ve karakterler bana anti,patik geldi bir diziyi izlemem için karakterlerin birkaçına alışmam lazım direk aksiyon kısımları benlik değil yani orda karadevenin tek başına on kişiyi indirdiği sahn boş bir sahne o sahneleri karenin bir bakışına değişmem
herzamanki halim ama haklı olduğumda daha bir coşuyorum nedense
sen firar ettin tabi black in tüm sıkıntısını biz yaşıyoruz hatta @Çiğdem- de fazla sıkılmıyor artık ben arada bir patlar gibi oluyorum ama inat ettim bitireceğimBlack'i izlerken cani sikilmiştir yine Neyse bende gidiyim izlim
Sen bu aralar durgun gibisin noldu forumdashcmBlack'i izlerken cani sikilmiştir yine Neyse bende gidiyim izlim
Şimdi 8i izlicem. Gelirim 3e doğrusen firar ettin tabi black in tüm sıkıntısını biz yaşıyoruz hatta @Çiğdem- de fazla sıkılmıyor artık ben arada bir patlar gibi oluyorum ama inat ettim bitireceğim
Laa 5 saat önce de sordun aynı soruyu B12 içmedin dimi yine bugunSen bu aralar durgun gibisin noldu forumdashcm
gaga otomatik pilota almış klavyeyi aynı şeyleri sayıklayıp duruyor )Şimdi 8i izlicem. Gelirim 3e doğru
Laa 5 saat önce de sordun aynı soruyu B12 içmedin dimi yine bugun
gaga otomatik pilota almış klavyeyi aynı şeyleri sayıklayıp duruyor )
Hahaha Aaa gelmeyin @Harunnn60 üzerine o eskidendi şuan b12 sorunu yokŞimdi 8i izlicem. Gelirim 3e doğru
Laa 5 saat önce de sordun aynı soruyu B12 içmedin dimi yine bugun
@Forumdash Ne zaman @Harunnn60 a ilgi kelimesini duysa çıldırıyor anlamadım vllaBiz de senle ilgileniyoruz işte B12ni içtin mi dedik Ne kadar dikkatliyim ki aynı şeyleri sordugunu söylüyorum
Bende anlamadım Soru sorunca kızacak gibi oluyor
Bana geçenlerde şey diyordu numara yapıyor kayışının koptuğu falan yok diyordu @ForumdashBende anlamadım Soru sorunca kızacak gibi oluyor
Aaa nerede göremedimBana geçenlerde şey diyordu numara yapıyor kayışının koptuğu falan yok diyordu @Forumdash
Aaa hangi konu bilmiyorum onun üzerine konuştuk sende varmıydın yokmuydun hatırlayamadım şimdiAaa nerede göremedim
Fazla UTC izlemişsin @Forumdash Aklın entrikalarda sanki
Aaa nerede göremedim
Fazla UTC izlemişsin @Forumdash Aklın entrikalarda sanki