@Forumdash sos veriyordu zaten Harun ilgisizlik numarası yapıyor yüz vermeyin derken asıl ilgiyi bana gösterin demek istiyormuş sanırımAyna gibiyimdir Lafı kendine söylemiş say
@Forumdash sos veriyordu zaten Harun ilgisizlik numarası yapıyor yüz vermeyin derken asıl ilgiyi bana gösterin demek istiyormuş sanırımAyna gibiyimdir Lafı kendine söylemiş say
Sen bana triplendikçe ben de sana tripleniyorum
Ayy sen de bana bi profil çizemedin. Hep brilerine benzetme çabası Daha geçen birisine benzetiyordun şimdi Harunnnn60'nun triplerini bana atıyorsun@Forumdash sos veriyordu zaten Harun ilgisizlik numarası yapıyor yüz vermeyin derken asıl ilgiyi bana gösterin demek istiyormuş sanırım
Hahha Aaa kimliksiz olunca öyle oluyor aibiciğim Başkalarından şey ediyoruz kendi kimliğin yokki Goblindeki Azrail gibi sende isminimi unuttun bilmiyorsun yoksaSen bana triplendikçe ben de sana tripleniyorum
Ayy sen de bana bi profil çizemedin. Hep brilerine benzetme çabası Daha geçen birisine benzetiyordun şimdi Harunnnn60'nun triplerini bana atıyorsun
Çay çokseverim. Mutfaktaki çaylardan birini mi kariştirip içtim acaba bak yaa bu sefer de azrail gibi davranıyorum Bu arada finali de izledim @Harunnn60 gibi bekletmedim çokHahha Aaa kimliksiz olunca öyle oluyor aibiciğim Başkalarından şey ediyoruz kendi kimliğin yokki Goblindeki Azrail gibi sende isminimi unuttun bilmiyorsun yoksa
Aaa gelmişken yorumla finali @Harunnn60 ilede uğraşmayın ayollÇay çokseverim. Mutfaktaki çaylardan birini mi kariştirip içtim acaba bak yaa bu sefer de azrail gibi davranıyorum Bu arada finali de izledim @Harunnn60 gibi bekletmedim çok
Tribini kessin uğraşmamAaa gelmişken yorumla finali @Harunnn60 ilede uğraşmayın ayoll
Hahha bu şarkıyı görünce bende trip yapasım geldi sana ama dua et tripli birisi değilim @Harunnn60 a havale ediyorum seni