Netflix Jessica Jones - 2. Sezon Yorumları

Aaa o sarısın ecünnü bence miladını doldurdu ayoll :A
Jessica onu öldürmeliydi şimdi süper güçleriyle yeni sezonun içine etmeye devam edecek :A
@destere @Forumdash

Aklı "Selim" bi insansın bak kaç zamanda izledi. Aslında şimdi izledi sayarım :A @Çiğdem- abin olarak beni savunmadiğina göre demek ki neymiş "babana bile güvenme" :X Yani ben bu mottayla bi teori attım ortaya :A

Tebrik ederim bitirmişsin sayemizde bi teşekkürünü alırız @destere ile:A

Hee geçen ki olayı diyorsun. Genelde haberleri sen açtiğin için. Yoksa seni TV-Reyting bölümünde adını bile anmam:A Neden orda haber açmazsın:X

Aaa oda olabilir vlla ters piskolojide etkili bir yöntem :A :A :A

Ama daha bizle dizi izlemez sanırım :F :F :F
Forum kapanınca yorum yapamamıştık yapıyayım :F Siz artık 3'lü izleyin malum daha eğleniyorsunuz bensiz. :yum::yum:

Neyse teşekkürler yinede hırs yapıp izledim sayenizde :A Güzel bir sezon oldu 3.sezonda görüşmek üzere. :A

Forum kapanınca yorum yapamamıştık yapıyayım :F Siz artık 3'lü izleyin malum daha eğleniyorsunuz bensiz. :yum::yum:

Neyse teşekkürler yinede hırs yapıp izledim sayenizde :A Güzel bir sezon oldu 3.sezonda görüşmek üzere. :A
Aaa biz izlerken 3 günde 1 yorum yapıyordun biz bitirince günde 2 yorum yapar oldun suç kimde Harun bey :A :A :A

@Forumdash da Goblinde geride kaldı nazarın değdi sanırım biz @destere ile bitirdik Faruk bey hala 7.bölümlerde bedduamı ettin oğlana naptın :A :A :A

Sitem dolu teşekkürü kabul etmiyorum efendim....Hediye isterim :A

Aaa biz izlerken 3 günde 1 yorum yapıyordun biz bitirince günde 2 yorum yapar oldun suç kimde Harun bey :A :A :A

@Forumdash da Goblinde geride kaldı nazarın değdi sanırım biz @destere ile bitirdik Faruk bey hala 7.bölümlerde bedduamı ettin oğlana naptın :A :A :A
Ben aha bitirdim saylır:A 4 bölümüm kaldı sadece:Z