İşte hep düzeni bozan oBiz izlerken 2 bölüm günlük izlese sorun olmucaktı ama biz btirince izlemeye basladı yanı kopukluk orada çıktı
İşte hep düzeni bozan oBiz izlerken 2 bölüm günlük izlese sorun olmucaktı ama biz btirince izlemeye basladı yanı kopukluk orada çıktı
Aaa Nisanda çıkmıcak mı Mayısta çıkar umarım bu süper kahramanların en iyisi hala o millet onu bekliyor benceErtelendi bir süre daha Punisher araya girdi ya
Bitirdim diziyi ne diyorsunAaa Nisanda çıkmıcak mı Mayısta çıkar umarım bu süper kahramanların en iyisi hala o millet onu bekliyor bence
Sen 19.sayfaya baksana ayoll yorumda yaptık hatta @Forumdash ile senide çekiştirdik sen uyu ayollBitirdim diziyi ne diyorsun
Yok zamanı gelince görürüm sen karışmaSen 19.sayfaya baksana ayoll yorumda yaptık hatta @Forumdash ile senide çekiştirdik sen uyu ayoll
Final yorumuna cevap yazdım onu diyorum ayollYok zamanı gelince görürüm sen karışma
Aaa o sarısın ecünnü bence miladını doldurdu ayoll@destere @ForumdashJessica onu öldürmeliydi şimdi süper güçleriyle yeni sezonun içine etmeye devam edecek
Aaa burada demişimBitirdim diziyi ne diyorsun
Aaa o sarısın ecünnü bence miladını doldurdu ayoll@destere @ForumdashJessica onu öldürmeliydi şimdi süper güçleriyle yeni sezonun içine etmeye devam edecek
Aklı "Selim" bi insansın bak kaç zamanda izledi. Aslında şimdi izledi sayarım @Çiğdem- abin olarak beni savunmadiğina göre demek ki neymiş "babana bile güvenme" Yani ben bu mottayla bi teori attım ortaya
Tebrik ederim bitirmişsin sayemizde bi teşekkürünü alırız @destere ile
Hee geçen ki olayı diyorsun. Genelde haberleri sen açtiğin için. Yoksa seni TV-Reyting bölümünde adını bile anmam Neden orda haber açmazsın
Forum kapanınca yorum yapamamıştık yapıyayım Siz artık 3'lü izleyin malum daha eğleniyorsunuz bensiz.Aaa oda olabilir vlla ters piskolojide etkili bir yöntem
Ama daha bizle dizi izlemez sanırım
Aaa biz izlerken 3 günde 1 yorum yapıyordun biz bitirince günde 2 yorum yapar oldun suç kimde Harun beyForum kapanınca yorum yapamamıştık yapıyayım Siz artık 3'lü izleyin malum daha eğleniyorsunuz bensiz.
Neyse teşekkürler yinede hırs yapıp izledim sayenizde Güzel bir sezon oldu 3.sezonda görüşmek üzere.
Sitem dolu teşekkürü kabul etmiyorum efendim....Hediye isterimForum kapanınca yorum yapamamıştık yapıyayım Siz artık 3'lü izleyin malum daha eğleniyorsunuz bensiz.
Neyse teşekkürler yinede hırs yapıp izledim sayenizde Güzel bir sezon oldu 3.sezonda görüşmek üzere.
Ben aha bitirdim saylır 4 bölümüm kaldı sadeceAaa biz izlerken 3 günde 1 yorum yapıyordun biz bitirince günde 2 yorum yapar oldun suç kimde Harun bey
@Forumdash da Goblinde geride kaldı nazarın değdi sanırım biz @destere ile bitirdik Faruk bey hala 7.bölümlerde bedduamı ettin oğlana naptın
Ama @Harunnn60 gibi sende bizi diğer dizide yalnız bıraktın pancar motorun tıkanmasına alışık değilizSitem dolu teşekkürü kabul etmiyorum efendim....Hediye isterim
Ben aha bitirdim saylır 4 bölümüm kaldı sadece
Ne hediye alayım.Sitem dolu teşekkürü kabul etmiyorum efendim....Hediye isterim
Ben aha bitirdim saylır 4 bölümüm kaldı sadece
Elimde tuttunuz mu sankiAma @Harunnn60 gibi sende bizi diğer dizide yalnız bıraktın pancar motorun tıkanmasına alışık değiliz
Ben tuttum vllaNe hediye alayım.
Elimde tuttunuz mu sanki
Hediye gönülden gelirNe hediye alayım.
Elimde tuttunuz mu sanki
Kaçta kaldın bekle beni.Ben tuttum vlla
O değilde şu Walking Deadı kaldımız yerden devam edelim
Amma nazlı çıktın sende.Hediye gönülden gelir
Aaa onuda hatırlamıyorum vlla Sen kaçtaydın yetişte birlikte izleriz ama dizi bitince bölümler siliniyor bitmeden izlememiz lazımKaçta kaldın bekle beni.
Amma nazlı çıktın sende.
Ayna gibiyimdir Lafı kendine söylemiş sayKaçta kaldın bekle beni.
Amma nazlı çıktın sende.
Özelden ayarlarız senle. Hep FX'in yüüznden kaldırdı yeni bölümleri.Aaa onuda hatırlamıyorum vlla Sen kaçtaydın yetişte birlikte izleriz ama dizi bitince bölümler siliniyor bitmeden izlememiz lazım
Sen son aylarda bir alıngan oldun böyle hep kıymetimi bilinsin tarzı konuşmalar @Çiğdem- @destereAyna gibiyimdir Lafı kendine söylemiş say