Valla orası hiç belli olmaz Ben zar zor kıyma makinelerinin önünden döndüm aha da @Çiğdem- şahidim Bi bakmışın bi gece ansızın kıyma olmuş fakire fukaraya lahmacun yapılmış dağıtılıyorsunReyiz bana bir şey yapmaz
Öyle bir şey yaparsa ben de protestoya başlarımValla orası hiç belli olmaz Ben zar zor kıyma makinelerinin önünden döndüm aha da @Çiğdem- şahidim Bi bakmışın bi gece ansızın kıyma olmuş fakire fukaraya lahmacun yapılmış dağıtılıyorsun
Tutkunun tuzağına düşecektin ya ben şu gerekirse iyi bir göz dağı şu protestoculara bir tek karadeniz yok hedefte @gözlemciÖyle bir şey yaparsa ben de protestoya başlarım
Prostesto eden şu melunlara cezalarını kesmelisin @xemrexxx den başla önce o baş melun sonra @destere ve @Harunnn60 a kadar gelebilirsinTutkunun tuzağına düşecektin ya ben şu gerekirse iyi bir göz dağı şu protestoculara bir tek karadeniz yok hedefte @gözlemci
Reyiz sinirlenmiş
Benim de zararım yokProstesto eden şu melunlara cezalarını kesmelisin @xemrexxx den başla önce o baş melun sonra @destere ve @Harunnn60 a kadar gelebilirsin
@Çiğdem- in zararı yok ,zararsız okuyor olmadı tarlalarına ajan sincaplardan gönder
Harun başlattı önderliği parareli baştan ezmek lazımdı 27 Şubata kadar o protestoyu bitirdi en son 27 şubatta bitirdi yoksa budefa 27 şubatta özel bölüm yapıcam ona göre hazır olsun @eskiciReyiz sinirlenmiş
Resmen @Harunnn60 paralelci cikti biliyorduk fetocu oldugunu @Çiğdem- @destere @ForumdashHarun başlattı önderliği parareli baştan ezmek lazımdı 27 Şubata kadar o protestoyu bitirdi en son 27 şubatta bitirdi yoksa budefa 27 şubatta özel bölüm yapıcam ona göre hazır olsun @eskici
Reyis bu örgüt Coker gibiHarununki normaldi Forumda senaryoma karşı bir pararel örgüt oluştu onu durdurmaya çalışıyor destere harun sokak sanati
bende 27 şubat özel bölümü yapabilirim bu konudanİran, yabancı istihbarat servisleri tarafından gönderilen 14 “casus sincabı” ele geçirdiğini açıkladı. İran, yabancı istihbarat servisleri tarafından gönderildiğini belirttiği 14 “casus sincabı”n üzerinde GPS cihazı, kamera ve dinleme aygıtları bulunduğu açıklandı.
@pompy @eskici @destere @Çiğdem- @Harunnn60
beni çökertmeye çalışıyorlar @xemrexxxReyis bu örgüt Coker gibi
Sakin ol sen reyizHarun başlattı önderliği parareli baştan ezmek lazımdı 27 Şubata kadar o protestoyu bitirdi en son 27 şubatta bitirdi yoksa budefa 27 şubatta özel bölüm yapıcam ona göre hazır olsun @eskici
fenerbahçe kendi sahasında maç alamıyor @destere nin protestosundan gidip yani kendi tuttuğum takıma sarıcam resmen fenerbahçeye birde destere fenerli onun yüzünden kaç 2 puan kaybettik göztepeyi zar zor yendikSakin ol sen reyiz