Fenerbahçe kaybettin diye her gün totem yaptığını duymuştum ama
Fenerbahçe kaybettin diye her gün totem yaptığını duymuştum ama
desterede fenerliFenerbahçe kaybettin diye her gün totem yaptığını duymuştum amabaşka ne yapıyor acaba
![]()
Fenerliymiş adam neden öyle bir şey yapsın kiFenerbahçe kaybettin diye her gün totem yaptığını duymuştum amabaşka ne yapıyor acaba
![]()
Eee neyin totemini yapıyor o fok balığıdesterede fenerli
Hep senin başının altından çıkıyor bunlarFenerliymiş adam neden öyle bir şey yapsın ki![]()
![]()
Ben ne yaptım acabaEee neyin totemini yapıyor o fok balığı![]()
Hep senin başının altından çıkıyor bunlar![]()
![]()
Ben şaşırdım ve size de sorayım dedim sadece @destere ile ne alakası olabilir diyeBana yem atıyorsun bende yiyorum![]()
![]()
Fenerbahçe kaybettin diye her gün totem yaptığını duymuştum amabaşka ne yapıyor acaba
![]()
benmi totem yapmışım
reyiz iki eliyle bir şeyini yani senaryosunu doğrultamadı
Olsun senin biraz destek olman lazım reyizereyiz iki eliyle bir şeyini yani senaryosunu doğrultamadıdoğrultsa protesto etmezdik
![]()
Boşver ortalık karışık birazBende seni savunmadı demedim zaten
Valla ne döndü burada ben anlamadım![]()
boşver zaten lafın çıkış kaynağını hiç merak etmedim ortadan daldığım için sohbete bende gelişine sallıyorumBende seni savunmadı demedim zaten
Valla ne döndü burada ben anlamadım![]()
boşver zaten lafın çıkış kaynağını hiç merak etmedim ortadan daldığım için sohbete bende gelişine sallıyorumkonudan haberim yok
![]()
Bence @pompy dışında burada ne döndüğünü anlayan yokOlsun senin biraz destek olman lazım reyize![]()
Boşver ortalık karışık biraz![]()
![]()
oluruz tabiki eğer dolap gelirse ve dolaba benle @Çiğdem- i yanyana koyup üstümüzdede dolap kapağını kapatırsa protesto sona ererOlsun senin biraz destek olman lazım reyize![]()
Boşver ortalık karışık biraz![]()
![]()
hit kazanıyorum diye çiftetelli oynuyordur reyiz
Gelecek hafta benim yazmamı ister misin halkın kahramanınıoluruz tabiki eğer dolap gelirse ve dolaba benle @Çiğdem- i yanyana koyup üstümüzdede dolap kapağını kapatırsa protesto sona erer![]()
Bence şuanda gizliden gizliye bizi izliyormuş gibi bir ürperti geldi üstümehit kazanıyorum diye çiftetelli oynuyordur reyiz![]()
Evet şu an biz de pompy nin dilinden konuşmaya başladık ama anlamadan konuşuyoruz
Reyiz erotik senaryo yazmam diyor sen de çok şey istiyorsun adamdanoluruz tabiki eğer dolap gelirse ve dolaba benle @Çiğdem- i yanyana koyup üstümüzdede dolap kapağını kapatırsa protesto sona erer
hit kazanıyorum diye çiftetelli oynuyordur reyiz![]()
eğer sonuna kadar gideceğinden şüphe duymasak tüm desteklerim seninle ama yarıyolda cozutursun herzamanki gibiGelecek hafta benim yazmamı ister misin halkın kahramanını![]()
![]()