Benle Bay Becerikli dısında oyuncu yoktu dizide iki kişilik kadroOkuduğumu sanmıyorumkendini başrol yapan ilk senarist olabilirsin
![]()
![]()
Bir ara linkini atarım okumak istersen
Benle Bay Becerikli dısında oyuncu yoktu dizide iki kişilik kadroOkuduğumu sanmıyorumkendini başrol yapan ilk senarist olabilirsin
![]()
![]()
İyi olur merak ettim şu an senin diziniBenle Bay Becerikli dısında oyuncu yoktu dizide iki kişilik kadroHer bölüm üyelerden konuk alıyordum
![]()
![]()
Bir ara linkini atarım okumak istersen![]()
Bakim özelden yollarım linkini , önce bir bakayım sen izlemişmisin eğer izlediysen unuttuysan bunak derimİyi olur merak ettim şu an senin dizini![]()
![]()
Unutmuş da olabilirim ama sanmıyorum sen bir bak bakalımBakim özelden yollarım linkini , önce bir bakayım sen izlemişmisin eğer izlediysen unuttuysan bunak derim![]()
![]()
![]()
Evet Harunun okuduğu üniversite Bilgi üniversitesi santralde patlama olacak @Çiğdem- @gözlemciNasıl kuştepe ? Şişlideki kuştepe mi![]()
![]()
Her şeyi patlattın sıra bizim üniye mi geldi
Çocuklar Duymasın işime yaradı entrika yazmayı öğreniyorum Tutku işi daha bitmesin bence diğer dizi. İçin işe yarayacak gibi görünüyor
Hahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar
sonrada kendini patlatsın hazır eli değmişkenHahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar![]()
![]()
@eskici
Hhahaha Aaa olmaz ayoll daha senarist olacak Kanal D e dizi verecekmişsonrada kendini patlatsın hazır eli değmişken)
Sen yine ucuz kurtulacaksın o zamanHahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar![]()
![]()
@eskici
Yat kalk bu fikirleri @pompy e aşılayan Tutku ya teşekkür etHahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar![]()
![]()
@eskici
Bence izlemesin gereksiz bir dizi