Benle Bay Becerikli dısında oyuncu yoktu dizide iki kişilik kadro Her bölüm üyelerden konuk alıyordumOkuduğumu sanmıyorum kendini başrol yapan ilk senarist olabilirsin
Bir ara linkini atarım okumak istersen
Benle Bay Becerikli dısında oyuncu yoktu dizide iki kişilik kadro Her bölüm üyelerden konuk alıyordumOkuduğumu sanmıyorum kendini başrol yapan ilk senarist olabilirsin
İyi olur merak ettim şu an senin diziniBenle Bay Becerikli dısında oyuncu yoktu dizide iki kişilik kadro Her bölüm üyelerden konuk alıyordum
Bir ara linkini atarım okumak istersen
Bakim özelden yollarım linkini , önce bir bakayım sen izlemişmisin eğer izlediysen unuttuysan bunak derimİyi olur merak ettim şu an senin dizini
Unutmuş da olabilirim ama sanmıyorum sen bir bak bakalımBakim özelden yollarım linkini , önce bir bakayım sen izlemişmisin eğer izlediysen unuttuysan bunak derim
Evet Harunun okuduğu üniversite Bilgi üniversitesi santralde patlama olacak @Çiğdem- @gözlemciNasıl kuştepe ? Şişlideki kuştepe mi
Her şeyi patlattın sıra bizim üniye mi geldi @Çiğdem-
Çocuklar Duymasın işime yaradı entrika yazmayı öğreniyorum Tutku işi daha bitmesin bence diğer dizi. İçin işe yarayacak gibi görünüyorHer şeyi patlattın sıra bizim üniye mi geldi @Çiğdem-
Her şeyi patlattın sıra bizim üniye mi geldi @Çiğdem-
Hahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar @eskiciOkumadığın için cezalandırılıyorsun @pompy diyor ki neden bu entrikalar daha önce aklıma gelmedi
sonrada kendini patlatsın hazır eli değmişken )Hahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar @eskici
Hhahaha Aaa olmaz ayoll daha senarist olacak Kanal D e dizi verecekmiş @Yiğittsonrada kendini patlatsın hazır eli değmişken )
Sen yine ucuz kurtulacaksın o zamanHahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar @eskici
Yat kalk bu fikirleri @pompy e aşılayan Tutku ya teşekkür et bence teşekkürünü Çocuklar Duymasın izleyerek yapabilirsin @eskiciHahah @pompy Doğru yolu bulmuş onlara kızıp benle uğraşıyordu Karadenizi aptlatıcam diyordum @Harunnn60 ın Okulunu @destere nin bulunduğu mahalleyi patlatsın evet protesto eden onlar @eskici