Aaa o zaman doğru Diyecek lafım yokDurduk yere içmedin zaten fuhuş çetesine çökertmek için gizli göreve gittin ahlak büro öğrendi sarhoş ederek seni tuzağa düşürdü
Aaa o zaman doğru Diyecek lafım yokDurduk yere içmedin zaten fuhuş çetesine çökertmek için gizli göreve gittin ahlak büro öğrendi sarhoş ederek seni tuzağa düşürdü
Aaa o zaman doğru Diyecek lafım yok
Bekliyoruz valla Celladımız @pompy ne yazarsa artık Ama bana birşey olursa okumamAyy sonu ne olacak acep pompy ne yazacak enis için
Merak etme son anda kurtuldun ekip orda olmasa bitmiştin hemen yakaladılar adamlarıBekliyoruz valla Celladımız @pompy ne yazarsa artık Ama bana birşey olursa okumam
Sen boşver de şimdi bunları , naptın sana aşık olan kıza bir sürpriz yapsaydın bugün @vadikızıMerak etme son anda kurtuldun ekip orda olmasa bitmiştin hemen yakaladılar adamları
Ama bu çete en meşhurlarından ve en tehlikeli çete bu Çetenin başında patronun adı bilinmiyor Tetikçisi Ada komiserin sevgilisi ve Ali ozan müdürün en iyi arkadaşı Tolga
@gözlemci @vadikızı bu çeteye bulaşan sağ çıkamadı hiç bir polis asker bu çete çok kayıp verdirdi 200 şehit verdi @gözlemci gazilerde gazilik ünvanını alamadı hepsi hapiste öldürüldü @Çiğdem-
@gözlemci
iğne olmaya gitti kedinin ölme tehlikesi varmış 6 güne çıkacak @vadikızıAaa Ozana aşık bir kızmı varr bilmiyordum he
😱AA deme ozan kız iyimi şimdii
iğne olmaya gitti kedinin ölme tehlikesi varmış 6 güne çıkacak @vadikızı
kızın haberi yok aşık olduğumdan haberi yok Üniversiteden
Şaka gibi cidden 😱😱😱 evde krize girdim nerde bir tür bela var seni buluyor yaaona süprizi kedi yapmış düşünüyordum doktora gitmesi gerekti kedi tırmalamış kuduz virüsü saptanmış @gözlemci
ŞU ders işini bir halediyim mezuniyet balosu olursa orda dans ederimde bir kere mezuniyet balosu olmuş yasaklanmışHımm inşallah iyi olur Ozan üzülme olurmu sonrada tüm cesaretini topla aşkını söyle ona
ŞU ders işini bir halediyim mezuniyet balosu olursa orda dans ederimde bir kere mezuniyet balosu olmuş yasaklanmış
Beynim yandı ayoll 😱 Neyse beyin demeyelim @pompy çorba yapmak ister @gözlemciMerak etme son anda kurtuldun ekip orda olmasa bitmiştin hemen yakaladılar adamları
Ama bu çete en meşhurlarından ve en tehlikeli çete bu Çetenin başında patronun adı bilinmiyor Tetikçisi Ada komiserin sevgilisi ve Ali ozan müdürün en iyi arkadaşı Tolga
@gözlemci @vadikızı bu çeteye bulaşan sağ çıkamadı hiç bir polis asker bu çete çok kayıp verdirdi 200 şehit verdi @gözlemci gazilerde gazilik ünvanını alamadı hepsi hapiste öldürüldü @Çiğdem-
@gözlemci
@gözlemci insan beyninden çorba yapıp savcıya verdiler.
Sen dikkat et beyin çorbası lezzetli olur derler @pompy de senden bir güzel çorba imalatına başlar .A
Senden güzel çorbalar yapıyordu hatırlıyormusunSen dikkat et beyin çorbası lezzetli olur derler @pompy de senden bir güzel çorba imalatına başlar .A
Başka protesto daha olursa Bütün bir Karadenizi toptan havaya uçururum senaryoda bu protesto önderi Harun sağ kolu sokak sanati ve destere yi bile çektilerSenden güzel çorbalar yapıyordu hatırlıyormusun