Dosi 20.000'ler Kulübünde !

Sadece bende değildir iyi bak :)

Reis gerekene gerektiği gibi mesaj yolluyor. Misal bana E-posta ile cevap veriyor :)
Reis bu aralar bizim medyada :) Bu kişi Reis'i karalama derdinde ama kendisinin bazı pis işleri meydana çıktığı için halk ona tepkili :D kendini savunacağına başka işler peşinde :D
20180216_211625.png

Etiket sorunu forumda genel bir sorun @Dosi banada çoğu etiket gelmiyor arka arkaya gelmediği çok oluyor😉
@gözlemci dün gece konusuna etiketlemiş bizi. Ordanda bildirim gelmedi
Yada bizi sonradan eklemişte olabilir :A

Son düzenleme:
Reis bu aralar bizim medyada :) Bu kişi Reis'i karalama derdinde ama kendisinin bazı pis işleri meydana çıktığı için halk ona tepkili :D kendini savunacağına başka işler peşinde :D
Ekli dosyayı görüntüle 58510

Hangi etiket o :A :A Normalde vaktinde etiketlerim ben :A

Vay terbiyesiz herif :) Reisi karalamak kim o kim? Bu işin piri Kılıçdaroğlu'dur :) ondan başkası reisimizi eleştiremez :) izin vermeyiz :)

:DEnisin etiketler bana hep geliyor

Evet benden kaçmaz böyle detaylar :sunglasses:
@vadikızı bak hatalı yaptıkları için olmuyor etiketler :A
@papuleoo hala tek senden gelmiyor bana bildirim :A

:Fbak yine hatalarını bulmuşş anamm ne dikkatlisin ama enisin etiketler bana geliyor pompy etiket geliyo başka etiketler çoğu zaman gelmiyo

Vayyy bana savaş açmak haa 😱

Hemen bi çoban bulur senin kurtları avlattırırım :A
Sen uslu dur kuzu kuzu dokunmayız tabiki :A
Hem sen daha kim nerden bildirim yolladı bilmiyorsun. Kafan karıştı bildirimlerden. Sergideki alıntıma bak :A
aklını alırlar böyle işte :F