ben ortada durup bu savaşı engelleceğim
@DarkLegenD aslında eros muu 😱😱😱 Benim niye haberim yokayy sizde inanıyormusunuz eros efendiye bee
Tabi
O gelene kadar kaçarım benSen civciv de koyarsın, sanki yapmayacağın bir şey. İhsan padişah'ım, kral'ım ile bayağı uzun bir süre ilerlemeyi planlıyorum.
Hadi uğraş dur, tam adamını çağırdın konuya.
Aa bilmiyor muydun? Eros benim takma adımdır. Ben ne yapacağım sen kaçınca?
Her şeyi geçtim, avatarının görüntü kalitesi bile düşük. Benimki öyle mi? Değil.
Yoo yeni duydum 😱😱 eros sen miydin yoksa sen eros musun?Aa bilmiyor muydun? Eros benim takma adımdır. Ben ne yapacağım sen kaçınca?
Üye olan eros değilim, Aşk Tanrısı olan Eros'um. Karışıklık olmasın.Yoo yeni duydum 😱😱 eros sen miydin yoksa sen eros musun?
Sende kaçmayı deneyebilirsin
Bu avatarın harika zaten hatta Sinan reis de iyi ama o tuhaf maskeliler berbatSen civciv de koyarsın, sanki yapmayacağın bir şey. İhsan padişah'ım, kral'ım ile bayağı uzun bir süre ilerlemeyi planlıyorum.
Hadi uğraş dur, tam adamını çağırdın konuya.
Hımm sana nereden geliyor bu ilham Aşk adamı olmak kolay mı , aşık olmak için önce yanmak gerekirÜye olan eros değilim, Aşk Tanrısı olan Eros'um. Karışıklık olmasın.
Al sana olmamış. Her şeyimle harika olduğumu düşünüyorum. Avatarım zaten şu an net bir şekilde forumun zirvesinde. Espritüel tarafım, @destere 'yi alt etmiş, hatta onu pazara portakal aldırmaya gönderecek kadar haddini aşmış durumda.Bi avatarın harika zaten hatta Sinan reis de iyi ama o tuhaf maskeliler berbat
Bu avatarın harika diye yazdım zatenAl sana olmamış. Her şeyimle harika olduğumu düşünüyorum. Avatarım zaten şu an net bir şekilde forumun zirvesinde. Espritüel tarafım, @destere 'yi alt etmiş, hatta onu pazara portakal aldırmaya gönderecek kadar haddini aşmış durumda.
Ben kaçıyorum iyi geceler abla görüürüzkaçacağım zaten rahatsızım biraz ya
Yandım da geldim zaten, Suriye çok sıcak.Hımm sana nereden geliyor bu ilham Aşk adamı olmak kolay mı , aşık olmak için önce yanmak gerekir
Forumdaki çoğunluk destere Bey'i zirvede gördüğü için dedim, başka yerlere çekip ortalığı karıştırma. Duysa duysa o bana hayranlık duyabilir.Bu avatarın harika diye yazdım zaten
bu yerine bi yazılmış ama farketmez
@destere yi niye karıştırdın sanki
gizli hayranlık var galiba
Ben kaçıyorum iyi geceler abla görüürüz
Ortalığı @gözlemci karıştırdığını sandı ama senle bizim aramızı bozmaya planı yetmediYandım da geldim zaten, Suriye çok sıcak.
Forumdaki çoğunluk destere Bey'i zirvede gördüğü için dedim, başka yerlere çekip ortalığı karıştırma. Duysa duysa o bana hayranlık duyabilir.
Belki de yetmiştir...Ortalığı @gözlemci karıştırdığını sandı ama senle bizim aramızı bozmaya planı yetmedi
Sende pek istekli çıktın 😱Belki de yetmiştir...