Dosi 20.000'ler Kulübünde !

:F:Fayy sizde inanıyormusunuz eros efendiye bee
@DarkLegenD aslında eros muu 😱😱😱 Benim niye haberim yok :A
Baktın benle baş edemiyorsun @vadikızı ndan sonra @DarkLegenD i çekmeye çalışıyorsun tarafına 😱
Tabi :A :A :A
Sen civciv de koyarsın, sanki yapmayacağın bir şey. İhsan padişah'ım, kral'ım ile bayağı uzun bir süre ilerlemeyi planlıyorum.

Hadi uğraş dur, tam adamını çağırdın konuya.
O gelene kadar kaçarım ben :A

Sen civciv de koyarsın, sanki yapmayacağın bir şey. İhsan padişah'ım, kral'ım ile bayağı uzun bir süre ilerlemeyi planlıyorum.

Hadi uğraş dur, tam adamını çağırdın konuya.
Bu avatarın harika zaten hatta Sinan reis de iyi ama o tuhaf maskeliler berbat :ppp:

Bi avatarın harika zaten hatta Sinan reis de iyi ama o tuhaf maskeliler berbat :ppp:
Al sana olmamış. Her şeyimle harika olduğumu düşünüyorum. Avatarım zaten şu an net bir şekilde forumun zirvesinde. Espritüel tarafım, @destere 'yi alt etmiş, hatta onu pazara portakal aldırmaya gönderecek kadar haddini aşmış durumda.

Al sana olmamış. Her şeyimle harika olduğumu düşünüyorum. Avatarım zaten şu an net bir şekilde forumun zirvesinde. Espritüel tarafım, @destere 'yi alt etmiş, hatta onu pazara portakal aldırmaya gönderecek kadar haddini aşmış durumda.
Bu avatarın harika diye yazdım zaten :A
bu yerine bi yazılmış ama farketmez :A
@destere yi niye karıştırdın sanki :A
gizli hayranlık var galiba :A

Hımm sana nereden geliyor bu ilham :A Aşk adamı olmak kolay mı , aşık olmak için önce yanmak gerekir :A
Yandım da geldim zaten, Suriye çok sıcak.

Bu avatarın harika diye yazdım zaten :A
bu yerine bi yazılmış ama farketmez :A
@destere yi niye karıştırdın sanki :A
gizli hayranlık var galiba :A
Forumdaki çoğunluk destere Bey'i zirvede gördüğü için dedim, başka yerlere çekip ortalığı karıştırma. Duysa duysa o bana hayranlık duyabilir.