Dosi 20.000'ler Kulübünde !

Gökhan Türkmen sevmiyor muydun sen o kalmış aklımda :A Ama en çok hangi şarkısını seviyordun onu bilemedim ben de bunu getirdim :A Ne kutlaması yine 😱
Yıldönüm ama kalsın. Sana zahmet vermeyecem :A
Gökhan'da Sıla gibi. Aşırı hayranlık yok ama beğendiğim şarkılar var.
Güzel şarkı seçmişsin En sevdiğim şarkısı Yanımda Kal şarkısı :Z

Yıldönüm ama kalsın. Sana zahmet vermeyecem :A
Gökhan'da Sıla gibi. Aşırı hayranlık yok ama beğendiğim şarkılar var.
Güzel şarkı seçmişsin En sevdiğim şarkısı Yanımda Kal şarkısı :Z
Neyse daha 1 aya yakın varmış ona, açılırsa konu düşünürüz bir şeyler :A Aşırı hayranlık beslediğin şarkıcılar kimlerdi peki, tüyo alayım bu arada :A Arabesk seviyordun sen ama hangilerini seviyordun bilmiyorum :D

Neyse daha 1 aya yakın varmış ona, açılırsa konu düşünürüz bir şeyler :A Aşırı hayranlık beslediğin şarkıcılar kimlerdi peki, tüyo alayım bu arada :A Arabesk seviyordun sen ama hangilerini seviyordun bilmiyorum :D
Arabeskin her türlüsü uyar bana :A
Ama öyle jiletlik değil. Orda biraz durmalı insan :A :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@destere Frida Hansdotter isimli sporcumuzda altın madalya aldı ve şuan en çok madalya sahibi kadınlar İsveç'den, sonra Hollanda ardından Almanya 3. sırada.
İsveç: 4 altın 1 gümüş

Ekli dosyayı görüntüle 58513
Dur kaynakta yapıştırayım :F
http://www.gp.se/sport/svenska-damerna-är-bäst-i-hela-världen-1.5188485 (başlık şöyle: İsveç'li kadınlar dünyanın en iyileri)
2006 torino olimpiyatlarında en fazla madalya toplamışsınız yedi altın iki gümüş beş bronz elde etmişsiniz bu sefer bu rekoru geçersiniz umarım :))

isveççem çok kuvvetlidir:) senin verdiğin linki anında okudum :)

2006 torino olimpiyatlarında en fazla madalya toplamışsınız yedi altın iki gümüş beş bronz elde etmişsiniz bu sefer bu rekoru geçersiniz umarım :))

isveççem çok kuvvetlidir:) senin verdiğin linki anında okudum :)
Benden daha iyi İsveçli'sin diye boşuna demedim zaten :A
bunlar sadece kadınların. Erkelerinkini paylaşmıyorum bile :A

Benden daha iyi İsveçli'sin diye boşuna demedim zaten :A
bunlar sadece kadınların. Erkelerinkini paylaşmıyorum bile :A
erkekleri boşver zaten konu edilecek kapasiteye sahip değiller :))
ha bu arada slalomda bugünkü yarışta saplarda polonyalı kamil birinci oldu polonyalı birinin kamil isimli olması ilginç kesin bu burdan göçmüştür falan dedimde alakası yokmuş has polonyalıymış bu kamil :)

erkekleri boşver zaten konu edilecek kapasiteye sahip değiller :))
ha bu arada slalomda bugünkü yarışta saplarda polonyalı kamil birinci oldu polonyalı birinin kamil isimli olması ilginç kesin bu burdan göçmüştür falan dedimde alakası yokmuş has polonyalıymış bu kamil :)
Isimlere çok takılma.
Bizde mesela Selma ismi has isveçli ismidir.
O uçan gaz vardıya onun yazarının adıda Selma :)

Isimlere çok takılma.

Isimlere çok takılma.
selmamı salmamı mesela salma hayek vardıda o da isveçli değil olabilir isimler yanıltıyor insanı :)
aklıma gelmişken sorayım hiç laponyalı arkadaşın oldumu onlar nasıl insanlar :) isveçlilerden çokmu farklılar yoksa artık kaynaşmış durumdalarmı ? :)

selmamı salmamı mesela salma hayek vardıda o da isveçli değil olabilir isimler yanıltıyor insanı :)
aklıma gelmişken sorayım hiç laponyalı arkadaşın oldumu onlar nasıl insanlar :) isveçlilerden çokmu farklılar yoksa artık kaynaşmış durumdalarmı ? :)
Laponya?
Letonyalı vardı :)
Bizdeki Salma değil Selma :D

Yeni bir gümüş madalya aldık :Z
Sadece kadınlarınkini yazıyorum :A
@destere

Kuzu demene daha yeni yeni alışıyorum, birde paşayı çıkarma başımıza :A

Belli çok araştırmışsın hediyeyi :A teşekkürler :D
Yani 3 vakte kadar bir kutlama konusu daha olabilir ama sizi zorlamamak için iptal edebilirim :A
mesaj konusundada mevsimler geçer merak etme :F

:F:FBenim ne diyeceğimi belli olmuyor işte paşamda derim kuzum derim @gözlemci enisime

Tosun paşa benim :A ee gerçek mi sahte mi onu ayırt etmekte @vadikızı na kalsın :A :A

:DSenim benim hem paşamsın hem kuzumsun hem yakışıklım hemde sempatik kardeşimsin
iyiki varsın iyiki benim cankardeşimsin:kissingheart:

Oooo pası attın Meleğe :A
Birisi tatlı sempatik, birisi yakışıklı karizma.
Bakalım sen hangisisin :A

:Fhemde ne pas atmış top kafama değdi yaw
Nisee efenimm İkiside hem paşam hem kuzum iştee:Z

:F:FBenim ne diyeceğimi belli olmuyor işte paşamda derim kuzum derim @gözlemci enisime

:DSenim benim hem paşamsın hem kuzumsun hem yakışıklım hemde sempatik kardeşimsin

Kuzu ile paşayı demiyorum.
2 tosun paşa vardı, orjinalimi yoksa diğerimi (Kemal Sunal) diye

Sende öyle abla iyi ki tanıdım seni :Z:bhr::bhr: