Dosi 20.000'ler Kulübünde !

@destere Frida Hansdotter isimli sporcumuzda altın madalya aldı ve şuan en çok madalya sahibi kadınlar İsveç'den, sonra Hollanda ardından Almanya 3. sırada.
İsveç: 4 altın 1 gümüş

BeFunky-Collage-jpg.jpg

Dur kaynakta yapıştırayım :F
http://www.gp.se/sport/svenska-damerna-är-bäst-i-hela-världen-1.5188485 (başlık şöyle: İsveç'li kadınlar dünyanın en iyileri)

@Dosi Tebrikler, 20.000 kulübün hayırlı olsun, nice kulüplere :D Fazla acele etme yavaş yavaş gir yeni kulüplere ama hediye yetiştiremiyoruz sonra :A

Nasıl bi' hile yapmışlarsa artık.
Yeni bir gümüş madalya aldık :Z
Sadece kadınlarınkini yazıyorum :A
@destere

:F:FKuzum tabii @gözlemci bayılır kuzum dememe benden başkasıda diyemez zati dimi paşam

Avatarım şekil önümden çekil :sunglasses::sunglasses:
Kuzu demene daha yeni yeni alışıyorum, birde paşayı çıkarma başımıza :A

@Dosi Tebrikler, 20.000 kulübün hayırlı olsun, nice kulüplere :D Fazla acele etme yavaş yavaş gir yeni kulüplere ama hediye yetiştiremiyoruz sonra :A

Belli çok araştırmışsın hediyeyi :A teşekkürler :D
Yani 3 vakte kadar bir kutlama konusu daha olabilir ama sizi zorlamamak için iptal edebilirim :A
mesaj konusundada mevsimler geçer merak etme :F

Son düzenleme:
Yeni bir gümüş madalya aldık :Z
Sadece kadınlarınkini yazıyorum :A
@destere

Kuzu demene daha yeni yeni alışıyorum, birde paşayı çıkarma başımıza :A

Belli çok araştırmışsın hediyeyi :A teşekkürler :D
Yani 3 vakte kadar bir kutlama konusu daha olabilir ama sizi zorlamamak için iptal edebilirim :A
mesaj konusundada mevsimler geçer merak etme :F
Gökhan Türkmen sevmiyor muydun sen o kalmış aklımda :A Ama en çok hangi şarkısını seviyordun onu bilemedim ben de bunu getirdim :A Ne kutlaması yine 😱