DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Maskeli avatarlarıma ettiğin lafı hala unutmadım.Sende pek istekli çıktın 😱
Maskeli avatarlarıma ettiğin lafı hala unutmadım.Sende pek istekli çıktın 😱
Belki bende gündüz ettiğin kırıcı lafı unutmadımMaskeli avatarlarıma ettiğin lafı hala unutmadım.
Ahahaha öyle kuzu mu olur. Avatarında hayır yok.
Deminden beri kuzu kurt mevzumuz bundan dolayıydıAhahaha öyle kuzu mu olur. Avatarında hayır yok.
Size de iyi geceler dosi hanım.Deminden beri kuzu kurt mevzumuz bundan dolayıydı
neyse, bizim saat 12 olmadan uyuyayım bende.
Iyi geceler Dark Bey
Nasıl bi' hile yapmışlarsa artık.@destere Frida Hansdotter isimli sporcumuzda altın madalya aldı ve şuan en çok madalya sahibi kadınlar İsveç'den, sonra Hollanda ardından Almanya 3. sırada.
İsveç: 4 altın 1 gümüş
Ekli dosyayı görüntüle 58513
Dur kaynakta yapıştırayım
http://www.gp.se/sport/svenska-damerna-är-bäst-i-hela-världen-1.5188485 (başlık şöyle: İsveç'li kadınlar dünyanın en iyileri)
Avatarım şekil önümden çekilAhahaha öyle kuzu mu olur. Avatarında hayır yok.
Silah çeksem ne yapabilir ki?Avatarım şekil önümden çekil
Haydut mu kesilecen başımıza otur yerineSilah çeksem ne yapabilir ki?
Yeni bir gümüş madalya aldıkNasıl bi' hile yapmışlarsa artık.
Kuzum tabii @gözlemci bayılır kuzum dememe benden başkasıda diyemez zati dimi paşam
Kuzu demene daha yeni yeni alışıyorum, birde paşayı çıkarma başımızaAvatarım şekil önümden çekil
Belli çok araştırmışsın hediyeyi teşekkürler@Dosi Tebrikler, 20.000 kulübün hayırlı olsun, nice kulüplere Fazla acele etme yavaş yavaş gir yeni kulüplere ama hediye yetiştiremiyoruz sonra
Daha bende paşalı birşeyde gelecekmi diye yazacaktım Yalnız sen hangi paşasın? sahtesimi orjinalimi? filmde malum iki paşa vardı
Tosun paşa benim ee gerçek mi sahte mi onu ayırt etmekte @vadikızı na kalsınDaha bende paşalı birşeyde gelecekmi diye yazacaktım Yalnız sen hangi paşasın? sahtesimi orjinalimi? filmde malum iki paşa vardı
Oooo pası attın MeleğeTosun paşa benim ee gerçek mi sahte mi onu ayırt etmekte @vadikızı na kalsın
Gökhan Türkmen sevmiyor muydun sen o kalmış aklımda Ama en çok hangi şarkısını seviyordun onu bilemedim ben de bunu getirdim Ne kutlaması yine 😱Yeni bir gümüş madalya aldık
Sadece kadınlarınkini yazıyorum
@destere
Kuzu demene daha yeni yeni alışıyorum, birde paşayı çıkarma başımıza
Belli çok araştırmışsın hediyeyi teşekkürler
Yani 3 vakte kadar bir kutlama konusu daha olabilir ama sizi zorlamamak için iptal edebilirim
mesaj konusundada mevsimler geçer merak etme